musti Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ?
goldi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Krystian no i gitara ja jadę jak zwykle w piątek mam nadzieje że w tym roku bez złaman się obejdzie bo stres był jak zobaczyłem rękę córki w kształcie banana Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
Lolek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Goldik i jak działamy coś jutro? masz czas?
Gość cwiara Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ? Chorego sie pytasz?
chopin Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ? Musti ja juz na piątek wolne wziąłem
musti Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ? Chorego sie pytasz? jo chory to ja teraz jestem ledwo żyję ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ? Musti ja juz na piątek wolne wziąłem No to gitarka , będzie się działo
goldi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wpadnij o 10 Lolek Chopin będziesz w niedziele zabrał. Bym swoje rzeczy z wigili Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
Lolek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wpadnij o 10 Lolek Chopin będziesz w niedziele zabrał. Bym swoje rzeczy z wigili Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk Ok, to widzimy się jutro
qrczak91 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ? Siema tu hornet js 23 mam synka pod opieką więc odpadam. Mam go od piątku do niedzieli... możemy dzisiaj albo jutro coś powalczyć.
Nelson Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jado oglądnąć Audi S3 Quattro 224ps BAM POLIFT 100.ZDJ! (3880359487) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wiesz, że to nie jest quattro tylko haldex Emil:facepalm: Haldex to typ quattro, tak samo jak torsen... ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- Urlop już załatwiony roae , ćwiara , gniady 79 , szczuraz , chopin , Nelson , hornet nadal chętni na % ? Dżozef, jak chcesz wk***ić Nelsona zadająć pytania retoryczne, właśnie zaczynasz to robić
Hardjack Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ponawiam: zna ktoś jakiegoś "magika" we Wrocławiu i okolicach, który przerobi mi kostki i całą resztę z licznika bez fis-a (przedlift) żebym mógł podpiąć coś takiego: http://s17.postimg.org/pfy05oyse/WP_000012.jpg Nie musi oczywiście działać każda funkcja. Już chu* mnie strzela z tymi starociami, bo wymieniłem już trzeci licznik i tak samo się zepsuł jak i poprzednie.
arre Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ponawiam: zna ktoś jakiegoś "magika" we Wrocławiu i okolicach, który przerobi mi kostki i całą resztę z licznika bez fis-a (przedlift) żebym mógł podpiąć coś takiego: http://s17.postimg.org/pfy05oyse/WP_000012.jpg Nie musi oczywiście działać każda funkcja. Już chu* mnie strzela z tymi starociami, bo wymieniłem już trzeci licznik i tak samo się zepsuł jak i poprzednie. Cwiara Pan do Ciebie
Spartan_Wroc. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzisiaj piękny dzwonek na Brdzkiej... Voyager wkleił się w drzwi pasażera starego clio
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ponawiam: zna ktoś jakiegoś "magika" we Wrocławiu i okolicach, który przerobi mi kostki i całą resztę z licznika bez fis-a (przedlift) żebym mógł podpiąć coś takiego: http://s17.postimg.org/pfy05oyse/WP_000012.jpg Nie musi oczywiście działać każda funkcja. Już chu* mnie strzela z tymi starociami, bo wymieniłem już trzeci licznik i tak samo się zepsuł jak i poprzednie. Cwiara Pan do Ciebie za cwiare juz moge powiedziec ze sie tego nie podejmie.
bidzio1 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ponawiam: zna ktoś jakiegoś "magika" we Wrocławiu i okolicach, który przerobi mi kostki i całą resztę z licznika bez fis-a (przedlift) żebym mógł podpiąć coś takiego: http://s17.postimg.org/pfy05oyse/WP_000012.jpg Nie musi oczywiście działać każda funkcja. Już chu* mnie strzela z tymi starociami, bo wymieniłem już trzeci licznik i tak samo się zepsuł jak i poprzednie. Ja bym mógł to ogarnąć. Juz kilka zrobiłem. Z tym ze u mnie to kiepsko z czasem. Każda sobotę mam pracująca. A jak nie pójdę to 100zl mniej do wypłaty.
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 mowie Ci, że sie tego nie podejmie. wiemy wszyscy że jest w stanie, bo nie takie cyrki odpierdalał, ale wiem, że tego nie weźmie
Rekomendowane odpowiedzi