szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Chyba się ustawilem do warsztatu na wtorek ale muszę to potwierdzić bo sytuacja była dynamiczna a godzina późna
Lolek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Bądź tu mądry i pisz wiersze. Pojechałem na stację diagnostyczną na ul. Grabiszyńską. Gościu sprawdza, rusza breszką, na trzepakach i mówi - ma pan zawieszenie w b.dobrym stanie, amory jak nowe. Niewielki luz na końcówce drążka z prawej i niewielki luz na swożniu wahacza lewy tylny dół. Nic wielkiego i można śmiało i bezpiecznie jeździć. No to ja do niego żeby wsiadł i kawałek go przewiozę. Ledwo wyjechaliśmy z hali a tu stuk za stukiem, gościu czerwony nic nie mówi. I co teraz, na to on - to musi pan do mechanika podjechać żeby on to ocenił. TO JA SIĘ PYTAM PO KIEGO GRZYBA SĄ TE STACJE:facepalm:
Gniady Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Bądź tu mądry i pisz wiersze. Pojechałem na stację diagnostyczną na ul. Grabiszyńską. Gościu sprawdza, rusza breszką, na trzepakach i mówi - ma pan zawieszenie w b.dobrym stanie, amory jak nowe. Niewielki luz na końcówce drążka z prawej i niewielki luz na swożniu wahacza lewy tylny dół. Nic wielkiego i można śmiało i bezpiecznie jeździć. No to ja do niego żeby wsiadł i kawałek go przewiozę. Ledwo wyjechaliśmy z hali a tu stuk za stukiem, gościu czerwony nic nie mówi. I co teraz, na to on - to musi pan do mechanika podjechać żeby on to ocenił. TO JA SIĘ PYTAM PO KIEGO GRZYBA SĄ TE STACJE:facepalm: Zebyś miał przegląd podbity.
Lolek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Bądź tu mądry i pisz wiersze. Pojechałem na stację diagnostyczną na ul. Grabiszyńską. Gościu sprawdza, rusza breszką, na trzepakach i mówi - ma pan zawieszenie w b.dobrym stanie, amory jak nowe. Niewielki luz na końcówce drążka z prawej i niewielki luz na swożniu wahacza lewy tylny dół. Nic wielkiego i można śmiało i bezpiecznie jeździć. No to ja do niego żeby wsiadł i kawałek go przewiozę. Ledwo wyjechaliśmy z hali a tu stuk za stukiem, gościu czerwony nic nie mówi. I co teraz, na to on - to musi pan do mechanika podjechać żeby on to ocenił. TO JA SIĘ PYTAM PO KIEGO GRZYBA SĄ TE STACJE:facepalm: Zebyś miał przegląd podbity. za***iście, tylko po to żeby mieć przegląd podbity, a co ze sprawnością samochodu i bezpieczną jazdą?
szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja latam dwa razy do roku na szarpaki na przedmiejska. Wiem co mam wymienić i wymieniam. A przeglądy robię za Wrocławiem. Jakbyś gościa poprosił żeby dokładnie przetrzepal zawieszenie to pewnie by się przyłożył a tak zobaczył że koła Sie trzymają budy to podbił i ma spokój na kolejny rok
roae Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 który mnie poganiał dziś na bardzkiej przy cmentarzu?
goldi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jam ci to był hehe wysłane z audi goldiego
Gniady Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 który mnie poganiał dziś na bardzkiej przy cmentarzu? Na mieście też się czwórkę wrzuca:grin:
roae Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 właśnie nie zdąrzyłem jeszcze 2-ki wrzucić
goldi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Roae a gdzie ramki klubowe bo ze spotów to cię nie kojarzę tak byśmy zagadali w sumie to też. Na jedynce jechałem hehe wysłane z audi goldiego ---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ---------- Jutro jak zdążę wrócić ze wsi to jestem wysłane z audi goldiego
Lolek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja latam dwa razy do roku na szarpaki na przedmiejska. Wiem co mam wymienić i wymieniam. A przeglądy robię za Wrocławiem. Jakbyś gościa poprosił żeby dokładnie przetrzepal zawieszenie to pewnie by się przyłożył a tak zobaczył że koła Sie trzymają budy to podbił i ma spokój na kolejny rok szczuraz ja właśnie pojechałem żeby mi sprawdził bo póki co przegląd dopiero w sierpniu, wiec chodziło tylko o konkretną diagnostykę a nie podbicie przeglądu
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 pozdrowienia dla kierownika, który wczoraj pomykał autostradą A4 w kierunku Katowic koło godziny 17 tej DW800.. B6 avant chyba czarny bo ciemno było (ja cichociemny w Yarisie pomykałem złoty sześćdziesiąt ale to było za mało
Gość cwiara Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Yaris i 160. Pewnie bylo juz Anielski orszak...
kaju Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Yaris i 160. Pewnie bylo juz Anielski orszak...
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Yaris i 160. Pewnie bylo juz Anielski orszak... spalanie 12,5 chciałem gonić kolegę ale jakby pedał gazu nie chciał się obkręcać o 360stopni
goldi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Chyba 17 albo MM i opijamy fure Nelsona wysłane z audi goldiego
Gość cwiara Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja z Ocą chyba odpadamy bo wyjazd rano. Chyba że wrócimy wcześniej to zajedziemy.
chopin Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jutro magnolia 18? Kubica Ty będziesz ? ?
Rekomendowane odpowiedzi