kaju Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Kreatywne ładowanie samochodu do ciężarówki - YouTubemożna ?? można
szczuraz Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 Ten filmik będzie leciał na szkoleniach dla panów z UDT którzy walą zielone wlepy na windach.
Damiandix Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 wrzuć tak fotę żeby dało się powiększyć bo tej czarnej plamy nikt nie pozna Dopsz.
goldi Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 :hi:w sumie to nic nie mam do powiedzenia
Lolek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 a ja chcę już dostać swoje odszkodowanie za wypadek !!!!!!!!!!!!!!
chopin Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 w danych cyrkumstancjach skłonny jestem twierdzić iż się zgadzam z moimi przedmówcami
slawek8621 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, panowie korzystając z okazji że jestem w okolicy Wrocławia przez jakiś tydz może ktoś miał by umiejętności i czas by podmienić mi kiere w a4 b6 na b7....? oczywiście nie za darmo Pozdrawiam
kaju Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam, panowie korzystając z okazji że jestem w okolicy Wrocławia przez jakiś tydz może ktoś miał by umiejętności i czas by podmienić mi kiere w a4 b6 na b7....? oczywiście nie za darmo Pozdrawiam cwiara pan do Ciebie
Gniady Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Akurat dzisiaj ktoś musi czytać nasze dyrdymały
qrczak91 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Akurat dzisiaj ktoś musi czytać nasze dyrdymały +1
emay Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 :hi:Koledzy opony pirelli P1 czy P7 205/55/16 mam okazje dostać nowe użytkował ktoś któreś z tych modeli opinie na oponeo już poczytałem w grę wchodzą również nokian line.Obecnie mam nokiany model H i jestem bardzo zadowolony w porównaniu z barum brawius 2 także jak ktoś miał do czynienia to napiszcie Żadnych Pirelli już nigdy nie kupię po tym jak ostatnio kolega pokazywał mi co się stało z dwuletnia P7....
Lolek Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Akurat dzisiaj ktoś musi czytać nasze dyrdymały gniady nic się nie martw, toż to nasz szyfr a nie żadne dyrdymaly
maq Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 :hi:koleżanka chciała w robocie dzisiaj żeby jej zobaczyć w Leonie czemu nie hasa pilot od centralnego-. Uśmiałem się setnie jak otworzyłem drzwi a fotel kierowcy wyjeb... dwie dziury do samych drutó jak by go myszy na głodzie dopadły, kiera zajechana jak trampki bolka i lolka a na blacie 90 tys. Pytam jej że coś ma chyba nie teges z tym przebiegiem a ona do mnie, że też tak cały czas podejrzewała ale po znajomości kupowany. Książki żadnej serwisowej nie ma ale znajomy zapewniał że rzeczoznawca sprawdzał a siedzenia powycierane bo wcześniej jakiś grubas jeździł
banan87 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 :hi:koleżanka chciała w robocie dzisiaj żeby jej zobaczyć w Leonie czemu nie hasa pilot od centralnego-. Uśmiałem się setnie jak otworzyłem drzwi a fotel kierowcy wyjeb... dwie dziury do samych drutó jak by go myszy na głodzie dopadły, kiera zajechana jak trampki bolka i lolka a na blacie 90 tys. Pytam jej że coś ma chyba nie teges z tym przebiegiem a ona do mnie, że też tak cały czas podejrzewała ale po znajomości kupowany. Książki żadnej serwisowej nie ma ale znajomy zapewniał że rzeczoznawca sprawdzał a siedzenia powycierane bo wcześniej jakiś grubas jeździł
Rekomendowane odpowiedzi