szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Eeeeeee.... Nie wiem co napisać... Kox
szymeniu Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Bynem w niedziele jak się nie ro***bie po drodze z Wa-wy
Lolek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Lolek zczytaj błędy, na Vagu wyjdzie czy to błąd wskaźnika czy też czegoś innego. Nie masz czasem skoków napięcia?Wysłane z monopola 24/7 To w takim razie muszę męczyć goldika o kompa a co do skoków napięcia to nie wiem, a jak to sprawdzić ?
maq Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak by miał skoki to wydaje mi się że to wszystko mogło by wariować a nie jeden wskaźnik. Lolek spróbuj vagiem test zegarów zrobić i zobacz jak się wskazówka będzie zachowywać. Jakie masz zegary ? Jak masz z białym podświetleniem jagera to mogą być padniete
Lolek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak by miał skoki to wydaje mi się że to wszystko mogło by wariować a nie jeden wskaźnik. Lolek spróbuj vagiem test zegarów zrobić i zobacz jak się wskazówka będzie zachowywać. Jakie masz zegary ? Jak masz z białym podświetleniem jagera to mogą być padniete Zegary mam z białym podświetleniem, ale nie wiem czy jagera czy VDO, czyli możliwe że ten silniczek może być do wymiany? Już kiedyś wymieniałem od obrotomierza bo szalał jak chciał
maq Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 może być sam silniczek a niestety może być cały zegar uje...ny. Może ćwiara coś podpowie. Ja jeździłem 3 lata z walniętymi jagerami i nie wiedziałem ile mam paliwa przez to. W końcu wymieniłem na pełny fis vdo i spokój
Lolek Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 może być sam silniczek a niestety może być cały zegar uje...ny. Może ćwiara coś podpowie. Ja jeździłem 3 lata z walniętymi jagerami i nie wiedziałem ile mam paliwa przez to. W końcu wymieniłem na pełny fis vdo i spokój Napisałem do niego ale nie odpisuje
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Bynem w niedziele jak się nie ro***bie po drodze z Wa-wy rozumiem że opcja przejęcia leasingu przepadła razem z modami
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Bynem w niedziele jak się nie ro***bie po drodze z Wa-wy rozumiem że opcja przejęcia leasingu przepadła razem z modami już dawno
szymeniu Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Bynem w niedziele jak się nie ro***bie po drodze z Wa-wy rozumiem że opcja przejęcia leasingu przepadła razem z modami Na razie nie sprzedaje upalam do następnej zimy
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 Kaju Kaju spieprzył z kraju i codziennie jest na haju, z prawej strony kręci kołem- tęskni za Polskim rosołem :polew:
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Kaju Kaju spieprzył z kraju i codziennie jest na haju, z prawej strony kręci kołem- tęskni za Polskim rosołem :polew:
Gniady Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 czołem załoga---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- Sprawdź czy konektory przy czujniku nie są zaolejone. Ma ktoś 215/17 na zbyciu na lato ? Kompletuje zestaw przejściowy do czasu aż 18 nie kupię szczuraz wtyczka jest czysta, więc raczej nie to Zrobiłem jeszcze dzisiaj coś takiego, odpiąłem aku, zdjąłem wtyczkę z czujnika i podłączyłem aku, więc teoretycznie wskazówka nie powinna się podnieść, natomiast u mnie po włączeniu zapłonu wskoczyła na 70st. Gdzie mogę szukać przyczyny? Jak myślicie może być jakiś błąd i podpięcie pod kompa może coś pomóc? ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- gniady i co kupiłeś ? Jeszcze nie kupiłem bo do póżna pracuje ogólnie to miałem mieć od Nelsona ale on zakochany ma mnie w d*pie nie odbiera telefonu nie oddzwania dalej nie pisze - na razie musze się na rezonans magnetyczny umówić bo mam ujnie.
oca69 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 czołem załoga---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- Sprawdź czy konektory przy czujniku nie są zaolejone. Ma ktoś 215/17 na zbyciu na lato ? Kompletuje zestaw przejściowy do czasu aż 18 nie kupię szczuraz wtyczka jest czysta, więc raczej nie to Zrobiłem jeszcze dzisiaj coś takiego, odpiąłem aku, zdjąłem wtyczkę z czujnika i podłączyłem aku, więc teoretycznie wskazówka nie powinna się podnieść, natomiast u mnie po włączeniu zapłonu wskoczyła na 70st. Gdzie mogę szukać przyczyny? Jak myślicie może być jakiś błąd i podpięcie pod kompa może coś pomóc? ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- gniady i co kupiłeś ? Jeszcze nie kupiłem bo do póżna pracuje ogólnie to miałem mieć od Nelsona ale on zakochany ma mnie w d*pie nie odbiera telefonu nie oddzwania dalej nie pisze - na razie musze się na rezonans magnetyczny umówić bo mam ujnie. Jedz na pastera tam najkrotsze kolejki . Ja mam na 17.06 a gdzie indziej rejestrują na sierpień
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 4l2 853 189 rozkoduje mi to ktoś czy to z angola czy z europy Q7 ? Jak z angola to rwę znaczek do siebie na grilla a jak nie to na allegro
Gość cwiara Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 4l2 853 189 rozkoduje mi to ktoś czy to z angola czy z europy Q7 ? Jak z angola to rwę znaczek do siebie na grilla a jak nie to na allegro Angol
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 dzięki idę po kombinerki i mam nówkę znaczek na grill z zapinkami
Gniady Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 czołem załoga---------- Post dopisany at 14:19 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ---------- Sprawdź czy konektory przy czujniku nie są zaolejone. Ma ktoś 215/17 na zbyciu na lato ? Kompletuje zestaw przejściowy do czasu aż 18 nie kupię szczuraz wtyczka jest czysta, więc raczej nie to Zrobiłem jeszcze dzisiaj coś takiego, odpiąłem aku, zdjąłem wtyczkę z czujnika i podłączyłem aku, więc teoretycznie wskazówka nie powinna się podnieść, natomiast u mnie po włączeniu zapłonu wskoczyła na 70st. Gdzie mogę szukać przyczyny? Jak myślicie może być jakiś błąd i podpięcie pod kompa może coś pomóc? ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- gniady i co kupiłeś ? Jeszcze nie kupiłem bo do póżna pracuje ogólnie to miałem mieć od Nelsona ale on zakochany ma mnie w d*pie nie odbiera telefonu nie oddzwania dalej nie pisze - na razie musze się na rezonans magnetyczny umówić bo mam ujnie. Jedz na pastera tam najkrotsze kolejki . Ja mam na 17.06 a gdzie indziej rejestrują na sierpień Umówiłem się dzisiaj na Grabiszyńską na 13.06 problem w tym że muszę dzień wcześniej wziąść urlop i zrobić rentgen oczu i iść do okulisty bo badanie wytwarza takie silne pole magnetyczne że jakiekolwiek drobinki metalu mogą rozpierdoloć mi gały:shock3::shock3:.
arre Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 ale sie posmiac mozna u mnie w watku na Jeleniej mam prawdziwego mistrza
oca69 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 ale sie posmiac mozna u mnie w watku na Jeleniej mam prawdziwego mistrza Czytam cały czas
Rekomendowane odpowiedzi