WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Siema z rana! Patykiem pisane
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ale wszyscy dzisiaj kulturalni
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Dobre rano Do której w robocie siedzisz?
szczuraz Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Dobre rano Do której w robocie siedzisz?Zaraz chyba wyjde bo nudno tu jak cholera. Do 22 na bank nie będę tu siedzial.Kylomc ty jeszcze zyjesz ? nadane z nory szczura
kozunia13 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 szczuraz bedziesz uchwytny jutro około 17-18? Bo jade jutro po skóry, ew dziś po 22 bo jade na jakąś cygańską impreze do cherry
roae Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 do cherry o dżizas nie mam stamtąd miłych wspomnień
szczuraz Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 szczuraz bedziesz uchwytny jutro około 17-18? Bo jade jutro po skóry, ew dziś po 22 bo jade na jakąś cygańską impreze do cherry Jestem doostepny ale najpierw musisz sie dodzwonic bo jestem w garażu nadane z nory szczura do cherry o dżizas nie mam stamtąd miłych wspomnień Pili bili i gwałcili ? nadane z nory szczura Btw moj numer jest w pierwszym poscie nie możecie dzwonic jak ludzie jak sprawa jest na już ? nadane z nory szczura
KYLOMC Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Kylomc ty jeszcze zyjesz ? Musiałem sie trochę zresetować , bo w życiu mi się trochę posrało Ale juz powiedzmy jest ok
Rekomendowane odpowiedzi