lisek120 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siema Potrzebowalbym kogos kto potrafi wgrac sterownik do silniczka który steruje turbina do audi A6 2005 3,0, ZNacie kogos z okolicy kto by to ogarnął lub czyjeszcze lepiej ktos z was to potrafi zrobić? Pisalem Ci kiedys na gg. Dostales wiadomosc? Chcialem napisac ze, nic nie dostałem wiadomosci ale wchodze w archiwum i jest;d Dałbyś radę ogarnąć z tym zakodowaniem silniczka?Ojciec kumpla potrzebuje to zrobic i tak pomyslalem ze moze tutaj ktos pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pw. Kto dziś bedzie ? Ja pewnie zajade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Będę nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mnie nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja miałem wpaść, ale dalej tonę w projektach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 u mnie rodzinka wpadła wiec nima mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siema z rana! Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kolega sprzedaje audi 80 b4 avant 2.6 z gazem automat klima cena 5 tyś nic nie trzeba robic rozrząd zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja będę na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja juz jestem nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roae Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akson Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 byłem, miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 [emoji232] [emoji106] nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek120 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ktoś ogarnia ten temat z zakodowaniem silniczka sterującego turbiną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 http://www.sadistic.pl/diesel-na-hamowni-vt323125.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 hej dzisiaj wyjazd z garażu i auto na feldze . Poranna gimnastyka nowe opony i gwozdzia złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) siemano Pany co sądzicie o czymś takim? http://allegro.pl/sportowe-zawieszenie-vogtland-audi-a4-typ-8d-b5-i4700425568.html Edytowane 27 Października 2014 przez lolek91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 siemano Pany co sądzicie o czymś takim? http://allegro.pl/sportowe-zawieszenie-vogtland-audi-a4-typ-8d-b5-i4700425568.html szkoda hajsu bo to nie gwint za taka kase kupil bym gwint kw w za***istym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Co racja to racja. W tej cenie gwint ze średniej polki do ośki połapiesz a w uzywce za połowę tej ceny nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) siemano Pany co sądzicie o czymś takim? http://allegro.pl/sportowe-zawieszenie-vogtland-audi-a4-typ-8d-b5-i4700425568.html jeździłem autem na pełnym zawiasie vogtlanda i było fajnie jak dla mnie, ale tak jak koledzy mówią, troche może dołożyć i gwint AP jest nie popełniaj błędu innych jak ja (kupiłem eibacha i amorki) i ładuj gwint olinek2 swoje B8 serwisuje w VagSerwis. Podaj z nim Jak sam Nitro wiesz, ja też i polecam dookoła Edytowane 27 Października 2014 przez Ans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi