githaros2 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzięki za cenną informację, jak przyjdzie czas na wymianę olejów to będę wiedział gdzie się udać
cinkers Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Panowie można gdzieś we Wrocławiu wbić przegląd bez sprawdzania czy katalizator siedzi w środku? Samego przeglądu się nie boję bo auto sprawne ale katalizator wycięty.
szczuraz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tapniete z HGW 2 Tapniete z HGW 2
mopikx Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 O, na zdjęciu nawet nie widać różnic w lakierze
Arbam Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam nadzieje ze za tydzień tez bedzie spot bo akurat mam wieczór wolny w robocie. Może w sobotę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hardjack Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pany wiecie do kogo należy ten czarny Aston Martin DB9? http://www.autogespot.pl/aston-martin-mansory-db9/2013/11/19 Od dawna śmiga po wrocku, często go widywałem w okolicach Galerii Dominikańskiej, ale to co dzisiaj zrobił zawodnik nim jadący na rondzie Reagana to zaniemówiłem z wrażenia
githaros2 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Czy znajdę tutaj jakiegoś magika od rns-e? Chciałbym kupić kabel AUX i potrzebuje pomocy co i jak a także mam kilka pytań. Zapraszam na priv żeby nie zaśmiecać tutaj tego forum Jeszcze takie pytanko gdzie jest myjnia bezdotykowa we Wro (okolice Placu Grunwaldzkiego)? Ładna pogoda się zapowiada więc pomyślałem że umyję Audiczkę Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez githaros2
nitroo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jeszcze takie pytanko gdzie jest myjnia bezdotykowa we Wro (okolice Placu Grunwaldzkiego)? Ładna pogoda się zapowiada więc pomyślałem że umyję Audiczkę Jedź na Krakowską, naprzeciwko Selgros Cash&Carry.
githaros2 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) A tak wygląda autko po umyciu Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez githaros2
Arbam Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Bry[emoji113] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Arbam Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A bedziesz w niedziele na spocie? Moze zabrał byś ze sobą, jak nie to sie ustawimy jakoś pt. sob. bo mam wolne Tylko taczkę chajsu niech szykuje,Pany ma ktoś kiere pożyczyć bo swoją chce do obszycia dać?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak z B7 Ci będzie pasowała to mam jedną luźną.
p4ndp Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jeszcze takie pytanko gdzie jest myjnia bezdotykowa we Wro (okolice Placu Grunwaldzkiego)? Ładna pogoda się zapowiada więc pomyślałem że umyję Audiczkę Jedź na Krakowską, naprzeciwko Selgros Cash&Carry. Też tam myje, meeeeeeeega ciśnienie jest Pany wiecie do kogo należy ten czarny Aston Martin DB9? http://www.autogespot.pl/aston-martin-mansory-db9/2013/11/19 Od dawna śmiga po wrocku, często go widywałem w okolicach Galerii Dominikańskiej, ale to co dzisiaj zrobił zawodnik nim jadący na rondzie Reagana to zaniemówiłem z wrażenia Ja go widuje jak wyjeżdza z siedziby neonetu na nyskiej, może szefuncio?
nitroo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Też tam myje, meeeeeeeega ciśnienie jest Niedaleko masz, to co się dziwić
Arbam Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Pały i miejskie mendy na raz do jednego biednego yarisa heheh zaraz zastrzelą kierowcę za takie parkowanie. Nie maja co robić świnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi