szczuraz Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Dobry. Bidzio sprzedałeś jebize? Jest tam coś do roboty na już? Wysłane przez Tapatalk
dżejki Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Siema chłopaki! w koncu bezdasznik wyląduje na glebie(gwint w drodze), ale to nie koniec modów, felgi idą do malowania, a dzwięk silnika również się zmieni za pomocą after-cat'a od Magnaflow Jesli mi się uda to na następny spot przyjadę zmodzony. Peace!
bidzio1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Dobry. Bidzio sprzedałeś jebize? Jest tam coś do roboty na już? Wysłane przez Tapatalk Poszla na Wrocław do roboty na juz to było lac paliwo i jeździć. Ja tam wszystko co trzeba to zrobiłem bo nie planowałem jej sprzedawać nawet.
szczuraz Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 Dobry. Bidzio sprzedałeś jebize? Jest tam coś do roboty na już? Wysłane przez Tapatalk Poszla na Wrocław do roboty na juz to było lac paliwo i jeździć. Ja tam wszystko co trzeba to zrobiłem bo nie planowałem jej sprzedawać nawet.Bez sensu ja sprzedałeś. Klienta miałem. Twierdził że ze zdjęć lalka. Wysłane przez Tapatalk
bidzio1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Bo była lalka. Przyjechał obejrzał. Nawet się wiele nie targowal to poszło w świat. To było naprawdę super auto. A żeby spalilo 6l on to trzeba było się naprawdę dobrze postarać. Normalnie kolo 5. I całkiem Sympatycznie się odpychalo. W silniku nie robiłem nic tylko olej i rozrząd. W ostatni. Czasie heble przód i tył zrobione. Tylko klimy nie miała. ..
TOM3K Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 :hi:szukam kogoś kto zajmuje się obszywaniem ręcznych... Jest tu ktoś taki?
szczuraz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Kozunia. Masz wątek w dolnośląskim. Łap go na komórkę. Wysłane przez Tapatalk
szczuraz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wątpię. Każdy gdzieś. Ją na grillu, Goldi niedostępny, Emil nad morzem. Chyba że Lolek podjedzie bo coś straszył ze będzie. Wysłane przez Tapatalk
A4_Dominik_WAW Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Możecie polecić kogoś kumatego z Wrocławia kto zamontuje tempomat do Q7 ? Montaż + kodowanie. Napiszcie PW - z góry dzięki.
KYLOMC Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 heloo ma ktoś pożyczyć podjazdy przenośne ?
Nelson Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Panowie ktoś napitala na perkusji? Przywieźli mi, a szkoda wyrzucać do kontenera.
szczuraz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zapytam sąsiada. Kiedyś się tłukł garkami a potem zabrał się za gitarę. Ile chcesz Wysłane przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi