Patryks25 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Cześć, ma ktoś pożyczyć na 1 dzień klucz dynamometryczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 W najbliższą niedzielę 01.12.2019 o 17:00 Auto Mania zaprasza Spoty Wrocławskie Audi na spot, który odbędzie się na ich terenie warsztatu na ul. Główna 55.➡️ Duże bezpieczne miejsce z otwartym na tą okazję biurem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jakis ogarnięty człowiek ktory zmienia mape w ecu? Po montazu wtryskow turbo i fmic przyszla pora na mepe? Ktos kogos poleca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Pytanie macie kogoś wśród znajomych kto ma dostęp do ogrodzeń panelowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Przypomnij mi sie na kom. Mam gościa co stawia ogrodzenia. Może ma jakieś sensowne rabaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiWro Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Cześć wszystkim, mam pytanie czy szykuje się jakieś spotkanie we Wro, chciałbym poradzić się kogoś doświadczonego, żeby posłuchał mojego auta, od paru dni zacząłem słyszeć "brzęczenie" przy dodawaniu gazu i schodzeniu obrotów do normalnego poziomu na postoju, nie mam pojęcia co to może być plus dodatkowo przy 2k obrotów w trakcie jazdy i puszczeniu gazu szum jak przy zmianie biegów w miejskim autobusie takie ziuu nie wiem jak to opisać? skrzynia to 8 biegowy automat. Lub ewentualnie czy ktoś z Was byłby tak miły i pozwolił do siebie podjechać, wiadomo co dwie głowy to nie jedna. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Spotkania będą jak bedzie cieplej. Na razie nie mamy zadaszonego lokalu. A co do szumów, trzasków, pojękiwań i innych dziwnych dźwieków to na środku konsoli masz taką gałkę z napisem volume. Jak przekręcisz mocno w prawo to problem nie wystepuje. Wiem że działa bo tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jest ktoś we Wrocławiu kto zajmuje się elektryka samochodowa/car audio? Chodzi po podłączenie andka do b6. Po poprzednim radiu jest bajzel w kablach i mimo walki z tym nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppatryk Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 W dniu 8.05.2020 o 15:08, Patryks25 napisał: Jest ktoś we Wrocławiu kto zajmuje się elektryka samochodowa/car audio? Chodzi po podłączenie andka do b6. Po poprzednim radiu jest bajzel w kablach i mimo walki z tym nie ogarniam A na czym dokładnie polega ten bajzel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Godzinę temu, ppatryk napisał: A na czym dokładnie polega ten bajzel? Na tym, że było tam inne radio nie standardowe vordon i inne wtyczki ISO poucinane kable i poprowadzone do innych wtyczek mam 3 wtyczki czarna brązowa i duża czarna i po wpięciu ich w adapter do android owego radia, nic się nie dzieje jakby nie było prądu. W tej dużej czarnej 20 pin są uciete kabelki. Jutro mogę zrobić Ci foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 @kaju pan do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 10 godzin temu, szczuraz napisał: @kaju pan do Ciebie. in progress... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 @kaju ogarnął temat profesjonalnie. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON 86 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Witam Pany szukam speca od car audio aby co nieco doradzić i w jakąś sobotę wzmocnić nagłośnienie mojego avanta z 1 dinowym radiem Wrocław + ok 100km Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 47 minut temu, MIRON 86 napisał: Witam Pany szukam speca od car audio aby co nieco doradzić i w jakąś sobotę wzmocnić nagłośnienie mojego avanta z 1 dinowym radiem Wrocław + ok 100km Pozdrawiam Masz dwa posty wyżej speca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON 86 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Spoko już pisze do niego PW zobaczymy co doradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jak chcesz porady to ja akurat robie audio na zawody hi - endowe , zresztą Szczurek juz widział conieco z rezania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON 86 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Odezwę się na PW Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Elo,czy ktoś z Dolnośląskiego jeździ w okolice +-100km od Koszalina i mógłby odpłatnie coś dla mnie przytransportować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptkacz Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Cześć, czy jest na forum ktoś z Wrocławia lub okolic z A4 B6 Cabrio? Potrzebuję zobaczyć jak wysoko podnosi się tylna część dachu przy otwieraniu, u mnie chyba idzie za bardzo do przodu i nie chce wrócić na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi