kaju Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Niemcy - Portugalia 1:0, Niemcy wygrali dlatego, że trener (na obrazku) sięgnął po posiłki... :facepalm:
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ma ktoś może sprawdzonego notariusza ? Interesuje mnie dobra cena i wysoka jakość usług
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ma ktoś może sprawdzonego notariusza ? Interesuje mnie dobra cena i wysoka jakość usług Notariusze maja taxy notarialne i raczej uslugi jednakowo u wszystkich powinny tyle samo kosztowac
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 halo panie Karolu to Polska... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i przemyśl czy w to wierzysz podstawa jest ta sama wszystko sie rozbija o opłaty dodatkowe.
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 halo panie Karolu to Polska... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i przemyśl czy w to wierzysz podstawa jest ta sama wszystko sie rozbija o opłaty dodatkowe. Zadzwoń do 3 wybranych notariuszy z książki tel. Powinni podać jednakowe ceny... są obligowani ustawami. Głośno było o tym jak się rzucali, że to oni już nie mogę naliczać opłat. Jak dalej jakiś notariusz krzyczy nie wiadomo ile to można go ustawić.
trezor4 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 halo panie Karolu to Polska... przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i przemyśl czy w to wierzysz podstawa jest ta sama wszystko sie rozbija o opłaty dodatkowe. Zadzwoń do 3 wybranych notariuszy z książki tel. Powinni podać jednakowe ceny... są obligowani ustawami. Głośno było o tym jak się rzucali, że to oni już nie mogę naliczać opłat. Jak dalej jakiś notariusz krzyczy nie wiadomo ile to można go ustawić. Notariusze maja ustalone max ceny jakie moga wziac .... musisz jak pisze kolega powyzej zadzownic do kilku i zoabczysz ktory da lepsza cene
szczuraz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 chwilowo mam problem który rozj*bał mi pół konstrukcji mojej budowy. Byłem u Michała (wroclav) w robocie na symulacji. Zdolność kredytową mam aż nad to co potrzebuję ale okazuje się ze po nowelizacji ustawy nie przysługuje mi rodzina na swoim co zwiększa mi ratę kredytu o 800 pln/mieś :OMG:w sumie wychodzi koło 2 tysi co miesiąc. Jak to rozgryzę to dopiero będę potrzebował notariusza. Jeżeli żaden bank nie zaproponuje mi odpowiedniej oferty na rozbudowę to będę zmuszony kupic coś na szybko w bloku ale to już jest ostateczność.
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 :naughty::naughty: jak mniemam to Polbank ??
wroclav Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Siema. Źle mniemasz. Robię dla fracuzów
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Siema. Źle mniemasz. Robię dla fracuzów . Credit Agricole ?? bo nie euro bank raczej [h=2][/h]
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Credit Agricole Pracowałem ale jeszcze w Lukasie jak specjalista ds kredytu hipotecznego. Miałem swój zespół w centrum kredytowym. Teraz z tego co wiem to się pozmieniało. Nie ma już takich wyspecjalizowanych centrów.... szkoda bo człowiek tworzył ten projekt a te posrane żabojady wszystko zniszczą i zmienią na gorsze. Nie mają fajnej oferty na hipo ale za pożyczki samochodowe jedną z lepszych.
wroclav Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 W rzeczy samej, dużo się zmienia i to z dnia na dzień. Ledwo nadążam
frajdej89 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 kierwa panowie...w wawie prawie wojna
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 W rzeczy samej, dużo się zmienia i to z dnia na dzień.Ledwo nadążam Szkoda, że na gorsze Ty zajmujesz się czym dokładnie ??? Firmy masz w portfelu ? (daj na pw info
emay Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 W lukasie to widze cały wrocław pracował/pracuje.
Rekomendowane odpowiedzi