Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 bardziej prawdopodobne że jego zapadli pod ziemię za te wszystkie nie spłacone zabawki do auta ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- nie ma za co Jakbyś zgadł Skończyłem obok Świeradowskiej, a dokładnie na Czerniawskiej A mieszkanie mam od jakiejś szychy:doh: Sknera jak chu.., nic nie opuścił tam panowie z dużymi portfelami swego czasu wykupywali po kilka mieszkań a teraz wynajmują. Większość osób które znam sprowadzając sie do Wro zaczynało od mieszkania w tamtym rejonie. Wiedz że następne mieszkanie bedziesz wynajmował już na legnickiej w blokach rotacyjnych Pożyjemy zobaczymy
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ważne, że będzie gdzie biby odpierdzielać, na parapetówe czuje się zaproszony
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ważne, że będzie gdzie biby odpierdzielać, na parapetówe czuje się zaproszony Coś pomyślimy Jasne, możesz czuć się zaproszony
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ważne, że będzie gdzie biby odpierdzielać, na parapetówe czuje się zaproszony Jak my wszyscy :drunk:
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A będzie http://images1.fotosik.pl/166/baf80f120774f268.gif i ?? :decayed: Może, może.. Minus jest taki, że ze mną się nikt nie napije Ze względu na chorobę nie mogę A co do kwestii pierwszej to towaru nie posiadam
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A to akurat żaden problem, feta i tablety będą się sypać z nieba jak śnieg w styczniu, żeby impreza była udana no to dziwki szampan strzelanina to obowiązek
szczuraz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Narkomany pierd.... dla mnie też weźcie Maciek, nie chwaliłeś się że przyszłość przepowiadasz tak jestem czarnowidzem wiedziałem już tydzień temu że wczoraj mnie poproszą o to żeby być w firmie do 22
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Narkomany pierd.... dla mnie też weźcie Maciek, nie chwaliłeś się że przyszłość przepowiadasz tak jestem czarnowidzem wiedziałem już tydzień temu że wczoraj mnie poproszą o to żeby być w firmie do 22 Jak mówie że będzie padało, to będzie padało
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pisałem na battalionie, napiszę i tutaj. Czy jest techniczna możliwość kręcenia gwintem bez klucza? Zastanawiam się czy kupować A może ktoś ma i pożyczyłby na pokręcenie?
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pisałem na battalionie, napiszę i tutaj. Czy jest techniczna możliwość kręcenia gwintem bez klucza? Zastanawiam się czy kupować A może ktoś ma i pożyczyłby na pokręcenie? jak mi się po zapiekał to wziąłem przytępiony przecinak i delikatnie młoteczkiem stukalem a klucz możesz na allegro dokupić, jest gość który dorabia do każdej firmy klucze ---------- Post dopisany at 16:17 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- KLUCZ gwint do zawieszenia gwintowanego gwintowane (2539001445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pisałem na battalionie, napiszę i tutaj. Czy jest techniczna możliwość kręcenia gwintem bez klucza? Zastanawiam się czy kupować A może ktoś ma i pożyczyłby na pokręcenie? jak mi się po zapiekał to wziąłem przytępiony przecinak i delikatnie młoteczkiem stukalem a klucz możesz na allegro dokupić, jest gość który dorabia do każdej firmy klucze Tak wiem, ale to kolejne koszty, a po co kupować jak można sobie za darmo poradzić Pisałem już do gościa i niby dwa potrzebuję, czyli prawie 70 zł z przesyłką Mam za to końcówki wydechu
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pisałem na battalionie, napiszę i tutaj. Czy jest techniczna możliwość kręcenia gwintem bez klucza? Zastanawiam się czy kupować A może ktoś ma i pożyczyłby na pokręcenie? jak mi się po zapiekał to wziąłem przytępiony przecinak i delikatnie młoteczkiem stukalem a klucz możesz na allegro dokupić, jest gość który dorabia do każdej firmy klucze Tak wiem, ale to kolejne koszty, a po co kupować jak można sobie za darmo poradzić Pisałem już do gościa i niby dwa potrzebuję, czyli prawie 70 zł z przesyłką Mam za to końcówki wydechu E ee eeee.... Jakie za darmo pożyczę za stałą cenę czteropaku ---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ---------- Chłopaki tu wiedzą jakie pije
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A jakiej firmy gwint? Ma to znaczenie? Zobaczymy jak przyjdzie jak to będzie wyglądało, a może kupię ten klucz. Zależy czy potrzebuję jeden czy dwa:decayed:
Duds Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja kupiłem JOM. Kupię te klucze i w piz*u..
Rekomendowane odpowiedzi