kaju Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 aero mi robiły hujnie z patatajnią na szybie, założyłem bosche - raaaaaaajjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja mam valeo 2 rok i super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Moje bosche też ponad rok już zbierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja bym musial ramiona zmienić na te areo a nie chce mi sie z tym bawic:facepalm: :facepalm::facepalm: człowieku zapytaj czy one są ori aero czy normalne uchwyty to się dowiesz a nie się rozczulasz.... te są na normalne uchwyty. Do aero nie podejdą ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Ja łyknę bo i tak po zimie polecą do kosza... za tą cenę phiii. Teraz kupiłem jakieś pióra za 40zł za sztukę i qpa totalna. ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- Dopisywać się do listy. Napiszę do ziomka ile przesyłka za liczbę kompletów i działamy. 1. Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to wez qwa dla mnie jeden kompel!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to wez qwa dla mnie jeden kompel!! Oddam ci moje stare z pół ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grover Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 siemka, jako nowy przyjeżdżam w niedzielę, jeżeli się coś odbędzie pod most się pospotować, mam nadzieję, że nie pierwszy i ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 siemka, jako nowy przyjeżdżam w niedzielę, jeżeli się coś odbędzie pod most się pospotować, mam nadzieję, że nie pierwszy i ostatni Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Dobra skoro nikt się nie dopisał do listy to zamawiam tylko dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Hornet ja wezmę 4 sztuki, poszło PW. ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ---------- Wycieraczki: 1. Hornet 2. DudsA4 4x 530mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak przestanie padać to pójdę pomierzyć swoje. Wycieraczki: 1. Hornet -28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 2. DudsA4 4x 530mm. - 28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 + 2 sztuki dla mnie a jak przestanie padać to też pomiarów dokonam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Dobra skoro nikt się nie dopisał do listy to zamawiam tylko dla siebie. Przeciez Ci pisałem żebyś mi zamówił a jaka długość to nie wiem i nie mam jak zmierzyć bo auto u lakiernika stoi. ---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- Zaraz w etce znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Dobra skoro nikt się nie dopisał do listy to zamawiam tylko dla siebie. Przeciez Ci pisałem żebyś mi zamówił a jaka długość to nie wiem i nie mam jak zmierzyć bo auto u lakiernika stoi. ---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- Zaraz w etce znajde. Ty już lepiej nie szukaj wymiarów na sieci.. bo będzie tak samo jak z wagą Dopisywać się do listy. Tylko tak zamówię bo nie chce mi się ogarniać każdego pojedynczo bo wiem jak to się kończy.... burdelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 2x530mm dla mnie poprosze. ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- Wycieraczki: 1. Hornet -28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 2. DudsA4 4x 530mm. - 28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 3. emay 2x 530mm - 28 zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 2. DudsA4 4x 530mm. - 28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających w tym przypadku i koszt 2 wycieraczek byłby rozbity na zamawiających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 2. DudsA4 4x 530mm. - 28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających w tym przypadku i koszt 2 wycieraczek byłby rozbity na zamawiających o, Hornet, widzę, że mi zrobiłeś promocję :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 2. DudsA4 4x 530mm. - 28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających w tym przypadku i koszt 2 wycieraczek byłby rozbity na zamawiających o, Hornet, widzę, że mi zrobiłeś promocję :grin: aaa jebłem się ale bądź spokojny przy przelewie już sprawdzę dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Wycieraczki: 1. Hornet -28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 2. DudsA4 4x 530mm. - 28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 3. emay 2x 530mm - 28 zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 4. clinque 2x530 28zł + KW rozbity na zamawiających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Już wiadomo, że koszt za paczkę będzie 19,01 Czekamy może jeszcze ktoś się dopisze Wycieraczki: 1. Hornet -28zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 2. DudsA4 4x 530mm. - 56zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 3. emay 2x 530mm - 28 zł + koszt wysyłki rozbity na zamawiających 4. clinque 2x530 28zł + KW rozbity na zamawiających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi