banan87 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 ok thx, zadzwonie jutro do ecu, poprosze o wycene, ile waszym zdaniem cos takiego powinno kosztowac? troche tam chyba zabawy jest przy tym, wiazke trzeba przez cale auto puscic
kaju Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ok thx, zadzwonie jutro do ecu, poprosze o wycene, ile waszym zdaniem cos takiego powinno kosztowac? troche tam chyba zabawy jest przy tym, wiazke trzeba przez cale auto puscic Troche?! O chłopie ja u siebie w B5 jak podłączałem też tak, jak fabryka przewiduje to podłączenie jest tak: światło cofania światło przeciwmgielne tył diagnoza czujnik prędkości stały +12 +12 po zapłonie masa Mniej więcej tak to wygląda, możliwe, że mi coś z głowy wypadło.
banan87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 dobra, zrobie to w ecu, przynajmniej tam kumaja, o co chodzi, bo jak zadzwonilem do tego goscia -> Autoalarmy Wrocław-montaż,naprawa,serwis,immobilisery,blokady skrzyń biegów to sie pan przestraszyl, jak on zamontuje ori czesci jest tylko problem ze zderzakiem, nie maja sprzetu do zrobienia dziur:wink: ale przez weekend cos maja rozkminic
AdekB5 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 BRY:hi: Koledzy czy teraz w niedziele spotykacie sie gdzies we wroo.??
Dawidsmrg Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja będę w okolicy Orbity to podjadę
chopin Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja też sie wybieram na spocik ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- PANOWIE GORĄCA PROŚBA - POTRZEBUJE UPRZEJMEGO KOLEGE KTÓRY MÓGŁBY MI POMÓC W ODCZYTANIU BŁĘDÓW PODPINAJĄC SIE SWOIM VCDSem . CZY KTOŚ Z WROCŁAWIA BĘDZIE UPRZEJMY POMÓC ??? z góry dziękuje !!!
hornet Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Do Ciebie nie jest potrzebny VCDS masz szynę KKL Krzycząc nic nie zdziałasz.... caps off
oca69 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja też postaram się wpaść w niedziele
qrczak91 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 mnie standardowo nie ma, sezon na zaliczenia na PWr oficjalnie otwarty
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kurak... moja ramka jeszcze istnieje? Też wpadnę, obiecuję
qrczak91 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 istnieje, istnieje, czeka na Ciebie
SprawdzAutoPl Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja też sie wybieram na spocik ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- PANOWIE GORĄCA PROŚBA - POTRZEBUJE UPRZEJMEGO KOLEGE KTÓRY MÓGŁBY MI POMÓC W ODCZYTANIU BŁĘDÓW PODPINAJĄC SIE SWOIM VCDSem . CZY KTOŚ Z WROCŁAWIA BĘDZIE UPRZEJMY POMÓC ??? z góry dziękuje !!! podjedz zobaczymy co tam w trawie piszczy....
emay Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja też sie wybieram na spocik ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:20 ---------- PANOWIE GORĄCA PROŚBA - POTRZEBUJE UPRZEJMEGO KOLEGE KTÓRY MÓGŁBY MI POMÓC W ODCZYTANIU BŁĘDÓW PODPINAJĄC SIE SWOIM VCDSem . CZY KTOŚ Z WROCŁAWIA BĘDZIE UPRZEJMY POMÓC ??? z góry dziękuje !!! podjedz zobaczymy co tam w trawie piszczy.... Sprzedałeś już paździocha ?
Hardjack Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Panowie warto jechać do serwisu z problemem z układem wysokiego napięcia? Byłem ostatnio u dwóch, powiedzmy dobrych mechaników i żaden nie wyleczył mojego auta. Problem objawia się tym, że auto nie spala dobrze mieszanki, niekiedy strzela i nierównomiernie przyspiesza. Cały układ dolotowy sprawdzony i świece wymienione, pozostają tylko przewody WN i cewka. Chciałbym aby ktoś to sprawdził i powiedział dokładnie co jest przyczyną. Jeżeli nie, to podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic bo u mnie w rejonie niektórzy pierwszy raz widzą że w ADR nie ma zwykłych przewodów zapłonowych takich jak np. w GOLF`ACH III
emay Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Panowie warto jechać do serwisu z problemem z układem wysokiego napięcia? Byłem ostatnio u dwóch, powiedzmy dobrych mechaników i żaden nie wyleczył mojego auta. Problem objawia się tym, że auto nie spala dobrze mieszanki, niekiedy strzela i nierównomiernie przyspiesza. Cały układ dolotowy sprawdzony i świece wymienione, pozostają tylko przewody WN i cewka. Chciałbym aby ktoś to sprawdził i powiedział dokładnie co jest przyczyną. Jeżeli nie, to podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic bo u mnie w rejonie niektórzy pierwszy raz widzą że w ADR nie ma zwykłych przewodów zapłonowych takich jak np. w GOLF`ACH III Temat wałkowany na forum po milion razy, cewki i jeszcze raz cewki. Ogarnij to VAGiem..
hornet Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Panowie warto jechać do serwisu z problemem z układem wysokiego napięcia? Byłem ostatnio u dwóch, powiedzmy dobrych mechaników i żaden nie wyleczył mojego auta. Problem objawia się tym, że auto nie spala dobrze mieszanki, niekiedy strzela i nierównomiernie przyspiesza. Cały układ dolotowy sprawdzony i świece wymienione, pozostają tylko przewody WN i cewka. Chciałbym aby ktoś to sprawdził i powiedział dokładnie co jest przyczyną. Jeżeli nie, to podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic bo u mnie w rejonie niektórzy pierwszy raz widzą że w ADR nie ma zwykłych przewodów zapłonowych takich jak np. w GOLF`ACH III Temat wałkowany na forum po milion razy, cewki i jeszcze raz cewki. Ogarnij to VAGiem.. jesteś pewny w 100% ??
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 podajcie jakieś namiary na mechaników z wrocka i z okolic Bardzo bliska okolica Wrocka, w Krzyżanowicach jest młody ale naprawdę ogarnięty mechanik, mogę polecić Nie wiem czy ma gdzieś stronę www to zarzucam nr 507 032 207 ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ---------- Temat wałkowany na forum po milion razy, cewki i jeszcze raz cewki. Ogarnij to VAGiem.. Forumowy specjalista/mechanik?
Rekomendowane odpowiedzi