Spartan_Wroc. Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Panowie pilnie potrzebuję trochę stali Do rzeczy... potrzeba mi ok.1m rury grubościennej, najlepiej fi33, ścianka 4mm oraz ok.2,5- 3m rury fi27mm i ścianka 3mm. Zaznaczam, że nie są to jakieś sztywne wymiary, delikatnie w + czy - nie robi mi różnicy Nelson, liczę na Ciebie- PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Karol pisz do Bidzio1 powinien miec gdzies cale lampy do przedliftaNapaćkane z japca kaja Mam komplet lamp do przedlifta z tym że jeden kierunek jest nie oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KluBB Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Panowie, gdzie zimówek w dobrych cenach szukac we Wro? Raczej nowe, chyba że macie namiar na jednosezonowe używki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Karol pisz do Bidzio1 powinien miec gdzies cale lampy do przedliftaNapaćkane z japca kaja Mam komplet lamp do przedlifta z tym że jeden kierunek jest nie oryginalny Powiem ze mam 2 kierunki nie ori i chce kupić boscha bo mnie trafia jak je widzę Ale dzięki za info ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Maćku jak maszyna pójdzie daj cyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Panowie, gdzie zimówek w dobrych cenach szukac we Wro? Raczej nowe, chyba że macie namiar na jednosezonowe używki? Gadaj z użyszkodnikiem mrogal - co prawda nie z Wrocka, a z Chełma, ale w DPD robi i ma dobre prajsy i na gumki i na kurierke. Powołaj się na Andrzeja od czarnej szmaty - ogarnie o kogo jest cięty temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z raczna paciuloka....wóda się leje, grill się pali jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pozdrowienia z raczna paciuloka....wóda się leje, grill się pali jest :drunk::drunk:zdrówko ---------- Post dopisany 24-08-2013 at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2013 at 23:06 ---------- Lecę na przegląd dzisiaj ---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 06:49 ---------- Nie spać! Zwiedzać...trzeźwieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 :hi:bry no i 20 km na rowerku machnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Obry Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ale sobie polatałem dzisiaj ale wkurwień nie uniknąłem... bilans dnia: 1 jełop na czerwonym mi wyleciał na skrzyżowaniu oraz drugi zawodnik, nawet nie wiem jak go nazwać łeb yebany na dwupasmowej drodze jadąc z naprzeciwka chciał zawrócić jakieś 100m przedemną...oczywiście bez kierunku i nie wspomnę o podwójnej ciągłej. Przy 2pakach zapiąłem tylny hebel, kłęba dymu i udało mi się go ominąć jakoś cudem gdyby jechał sam, bez dziecka i żony, przysięgam byłby nokaut zapytałem jedynie jak się czuje ze świadomością, że mógł zabić swoja córkę siedzącą z tyłu bez fotelika ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:02 ---------- Gdzie we Wrocku kupię taki uchwyt, widział ktoś może? UCHWYT na Aparat Kamera na QUAD SKUTER MOTOR ROWER (3387305365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siema cyce:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siema cyce:decayed: Siema sutek Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siema cyce:decayed: Siema sutek Napaćkane z japca kaja pomidor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siema cyce:decayed: Siema sutek Napaćkane z japca kaja pomidor Szparagi i diamęęęęęęty chciałbym Ci dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 to zdrówko kurcze jak nigdy drinków nmie piłem tak teraz coś mi sie poprzewracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siema cyce:decayed: Siema sutek Napaćkane z japca kaja pomidor Szparagi i diamęęęęęęty chciałbym Ci dać kaju gdzie mój wykład na temat 2,5 tdi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Siema cyce:decayed: Siema sutek Napaćkane z japca kaja pomidor Szparagi i diamęęęęęęty chciałbym Ci dać kaju gdzie mój wykład na temat 2,5 tdi ? Za duzo na bani...... Jutro ostatecznie. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi