clinque Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 jesli masz jednomas to zestaw luka 623 1139 00 lub sachs 3000 722 002, od awxa nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Chopin, alkohol czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 wczoraj ratował się ucieczką jak zassać z YT kawałek w formacie mp3 ? potrzebuję to: ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- jesli masz jednomas to zestaw luka 623 1139 00 lub sachs 3000 722 002, od awxa nie pasuje dzieki wielkie za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Chopin, alkohol czeka już dzwonie ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- wczoraj ratował się ucieczką jak zassać z YT kawałek w formacie mp3 ? potrzebuję to: ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- jesli masz jednomas to zestaw luka 623 1139 00 lub sachs 3000 722 002, od awxa nie pasuje dzieki wielkie za info Szczurek dla Ciebie YouTube to MP3 Converter - Video2Mp3 wklejasz linka i ściąga w mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 jak zassać z YT kawałek w formacie mp3 ? potrzebuję to: YouTube do mp3 przetwornik ---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Spóźniłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 byłem szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie da się ukryć btw to nie ma nikt dostępu do sonometru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 AudioBas Kamil miał kiedyś bo robił zawody na najlepiej nagłośnioną furę ale coś na forum nie zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jutro chyba podlecę do Extreme Car Audio...mam pod nosem, a może będą mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siema Pany, jak by ktoś coś to S6 leasing do przejęcia styczeń/luty info na PW stan idealny. Pozbywam się z powodu przesiadki na RS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siema Pany, jak by ktoś coś to S6 leasing do przejęcia styczeń/luty info na PW stan idealny. Pozbywam się z powodu przesiadki na RS'a warjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siema Pany, jak by ktoś coś to S6 leasing do przejęcia styczeń/luty info na PW stan idealny. Pozbywam się z powodu przesiadki na RS'a warjot Zamówiona już. Coś nie na bieżąco jesteś w temacie bo nawet specyfikacje wpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Skrzynie masz 6? piątka ---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- Nie wiem czy dwumas od awx będzie pasowałał do afn sprzęgło tak ale dwumas to nie jestem pewny ja jednomas zostawiam tylko kwestia jaką tarczę i jaki docisk ładowac ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- Maciek wszystko jest zależne od tego w jakiego niutona celujesz. AWX - tarcza 228mm AVF - tarcza 240mm Z tym, że tarcza i zestaw z AVF nie wejdą do skrzyni 5cio biegowej, ponieważ kosz skrzyni jest za mały. dobra to teraz z polskiego na moje do skrzyni 5 wsadzam na mój jednomas tarczę i docisk z AWX plug and play ? i tu jeszcze tak na poprawę nastroju... dla tych którzy lubią patrzeć jak czyjeś marzenia się topią Kupuj koło od 1z, do tego kupujesz zestaw docisk + tarcza od 1z i wysyłasz do radzika. W skrzyni 5tce za dużego manewru nie ma:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siema Pany, jak by ktoś coś to S6 leasing do przejęcia styczeń/luty info na PW stan idealny. Pozbywam się z powodu przesiadki na RS'a warjot Zamówiona już. Coś nie na bieżąco jesteś w temacie bo nawet specyfikacje wpisałem Widzę, że masz ostatnio trochę więcej luzu w przeciwieństwie do mnie - ja jestem za***any po uszy, dlatego mam plecy, za co przepraszam - napijemy się, bez stresu podrzuć na PW co i jak gdzie jest cięte, także tego Łapać nute, Nelson, nasze klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siema Pany, jak by ktoś coś to S6 leasing do przejęcia styczeń/luty info na PW stan idealny. Pozbywam się z powodu przesiadki na RS'a warjot Zamówiona już. Coś nie na bieżąco jesteś w temacie bo nawet specyfikacje wpisałem Widzę, że masz ostatnio trochę więcej luzu w przeciwieństwie do mnie - ja jestem za***any po uszy, dlatego mam plecy, za co przepraszam - napijemy się, bez stresu podrzuć na PW co i jak gdzie jest cięte, także tego Łapać nute, Nelson, nasze klimaty Topre fchooj:kox: Karol dędę częstszym gościem w Twoich rejonach znowu Mam dla Ciebie dwie nutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Znowu temat Boguszyce? Bo yebne na cyce pierwszą nutę katowałem za czasów B5, jak się ganiało po banach - druga mogJe bycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Znowu temat Boguszyce? Bo yebne na cyce pierwszą nutę katowałem za czasów B5, jak się ganiało po banach - druga mogJe bycz c**j nie sosna, wiecznie stać nie będzie:decayed: Dobrze ją dziubnąłem to chce cały czas wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Znowu temat Boguszyce? Bo yebne na cyce pierwszą nutę katowałem za czasów B5, jak się ganiało po banach - druga mogJe bycz c**j nie sosna, wiecznie stać nie będzie Dobrze ją dziubnąłem to chce cały czas wracać To to to! Pamiętasz temat lesby z Włoch? Ta sama historia co u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 [quote=Nelson;3745681Dobrze ją dziubnąłem to chce cały czas wracać w oko się nie liczy ja tu pacze co się dzieje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi