Gość cwiara Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 :siema; Tomek czemu wczoraj nie odpisales. Na skejpie czekalismy z ekipa Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Kubica86 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie zauważyłem a jeszcze z młodą się pogryzłem i mały kipisz w domu ;/
hornet Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie zauważyłem a jeszcze z młodą się pogryzłem i mały kipisz w domu ;/ wódki jej daj !
Nelson Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Ciekawe czy dostaną punkty karne Cymbały j**ane:grin:
szczuraz Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Opublikowano 13 Listopada 2013 Odebrałem wczoraj fure :-) turbo zrobione sprzeglo i dwumasa wymienione a kat wywalony. W sobote jeszcze pompa i mozna cos wiecej dlubac. Teraz mam swistaka jak Goldik a po zmianie dolotu bede startował jak F-16 :-) Nadane z nory szczura
emay Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 A pozbyles się tego smoke terrorist? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie to dopiero na deser po pompie i wtryskach zeby bylo jak trzeba. Nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zamiast zrobić to porządnie od początku do końca, to bawisz się w półśrodki... Wysłane z monopola 24/7
szczuraz Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Opublikowano 13 Listopada 2013 Jakie polsrodki? Ja nie celuje w 200km zeby pruć caly silnik i od podstaw budować. :-) Nadane z nory szczura
archie20 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam Chciałbym wymienić u siebie manatki na pełny fis. W związku z tym szukam Koledzy kogoś kto byłby w stanie pomóc (odpłatnie), ewentualnie mechanika, który mógłby to zrobić. Lokalizacja Wrocław, Oława.
bidzio1 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 WitamChciałbym wymienić u siebie manatki na pełny fis. W związku z tym szukam Koledzy kogoś kto byłby w stanie pomóc (odpłatnie), ewentualnie mechanika, który mógłby to zrobić. Lokalizacja Wrocław, Oława. Cwiara pan do ciebie :-P
chopin Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie zauważyłem a jeszcze z młodą się pogryzłem i mały kipisz w domu ;/ no to kierwa za szybko pochwaliłem tą Twoją dziunie
Gość cwiara Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 WitamChciałbym wymienić u siebie manatki na pełny fis. W związku z tym szukam Koledzy kogoś kto byłby w stanie pomóc (odpłatnie), ewentualnie mechanika, który mógłby to zrobić. Lokalizacja Wrocław, Oława. Mowa i aucie z profilu czyli B6? Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 WitamChciałbym wymienić u siebie manatki na pełny fis. W związku z tym szukam Koledzy kogoś kto byłby w stanie pomóc (odpłatnie), ewentualnie mechanika, który mógłby to zrobić. Lokalizacja Wrocław, Oława. Mowa i aucie z profilu czyli B6? Sent from my iPhone5 using Tapatalk Czekam na info co i jak....
Gość cwiara Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Ryju. Niech sie podladuje komp troche i podjade do Ciebie. Dopiero do domu wszedlem. Sent from my iPhone5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ---------- Tak dokładnie A4 B6 avant Pw. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Allcon Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Panowie czy ktoś byłby chętny na zimowe gumki? Oryginalne felgi aluminiowe audi + opony 15 cali (3702220229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Dla forumowiczów oczywiście jakiś rabat.
Rekomendowane odpowiedzi