Danbe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie czy jest ktoś w okolicach radomia kogo możecie polecić do zrobienia renowacji przycisków climatronica, itp?
BORIQUA Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie czy jest ktoś w okolicach radomia kogo możecie polecić do zrobienia renowacji przycisków climatronica, itp?Nie znam nikogo takiego, ale spokojnie sam to ogarniesz.
Danbe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie wiem czy nie lepiej komus tego zlecic;) chlopak z forum zawołał 150 zł. Polecaja go inni forumowicze. Wstawial zdjecia i jego praca wygląda naprawdę bardzo ładnie. A sam kpl naprawczy kozztuje 100zl. Zastanawiam się czy warto ryzykować.
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie wiem czy nie lepiej komus tego zlecic;) chlopak z forum zawołał 150 zł. Polecaja go inni forumowicze. Wstawial zdjecia i jego praca wygląda naprawdę bardzo ładnie. A sam kpl naprawczy kozztuje 100zl. Zastanawiam się czy warto ryzykować. Który? Bizoon? Ja brałem zestaw naprawczy od niego i byla słabość. Folia transportowa(?) słaba. Nie dało się dobrze nakleić przycisków za pomocą folii. Naklejałem ręcznie, przesuwałem igłą a i tak wyszło słabo. Na drugi raz oddałbym komuś. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Armi
Danbe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie bizoon. _radek_ Na forum parę osób korzystało z jego uslug. Wstawial zdjecia przed i po. Wyślę do niego. Dam znac jak wyszlo;)
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie bizoon. _radek_ Na forum parę osób korzystało z jego uslug. Wstawial zdjecia przed i po. Wyślę do niego. Dam znac jak wyszlo;) Ok, też bym chętnie skorzystał.
koxmo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie - potrzebuje kabla VAG - kupie gdzieś w Radomiu?
BORIQUA Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a co to? powrót do przeszłości? gdzie reszta postów? ...juz wiadomo... Niestety z przyczyn od nas niezależnych (złośliwość rzeczy martwych) musieliśmy ratować się backupem całego forum. Zawartość z całego dnia 8 kwietnia oraz wszyscy zarejestrowani userzy niestety są nie do przywrócenia. Przepraszamy za niedogodności przez kilka ostatnich godzin, podczas których trwały prace mające na celu przywrócenie normalnego funkcjonowania.
Kwinto69 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Panowie - potrzebuje kabla VAG - kupie gdzieś w Radomiu? raczej nikt wcześniej nie kupował u nas OC sie kończy ktoś może coś polecić przysłali mi zaproszenie do zapłaty za kolejny rok 453 zł propozycja z Gererali z NNW
Kali S4 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 453zł z NNW to chyba nie ma tragedii
BORIQUA Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Panowie - potrzebuje kabla VAG - kupie gdzieś w Radomiu?raczej nikt wcześniej nie kupował u nasOC sie kończy ktoś może coś polecić przysłali mi zaproszenie do zapłaty za kolejny rok 453 zł propozycja z Gererali z NNW Mogę Ci dać namiar do gościa od ubezpieczeń. Zajmuje się tym od bardzo bardzo dawna. Kupuję u niego juz z 10 lat. Zawsze jestem zadowolony, zawsze coś ciekawego zaproponuje.
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 453zł z NNW to chyba nie ma tragedii nie ma
kudalty66 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 501-555 066 Pająk się nazywa, zapytaj tu o ubezpieczenie, powiedz że od Głowackiej pozdro a jak chcesz vaga podłączyć to zapraszam
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zamknąłem Wam Limanowskiego od Obrońców do Maratońskiej
kudalty66 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 własnie miałem ci pozdrowienia wysłać, tyłek cię nie boli, na jak długo, znaczy ryjesz dalej czy cos spartoliłeś??? którędy objazdy???
Rekomendowane odpowiedzi