tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 albo zostać do śnaidanka :gwizdanie: Hmm, wytłumacz mi jak to się stało, że wcześniej o tym nie pomyślałem...
Kaśka Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 albo zostać do śnaidanka :gwizdanie: tomaszu się zasiedział No właśnie nie został
Jariko Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 dobra trzeba wstać, koniom wody dać i wreszcie za robotę sie wziąć
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 albo zostać do śnaidanka :gwizdanie: tomaszu się zasiedział No właśnie nie został :> a mógłby co :?:
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 tomaszu zajedź pogadamy Właśnie minąłem Zwoleń. Pędzimy do szkoły na 11:00... tzn. do bufetu na śniadanie. Dziewczyny, mam moralniaka... że nie zostałem na to śniadanie. Jariko, spisałeś się wczoraj.
Kaśka Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 albo zostać do śnaidanka :gwizdanie: tomaszu się zasiedział No właśnie nie został :> a mógłby co :?: Z łóżka bym go nie wyrzuciła :polew: :>
odzim Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 widze ze powracaliscie do domow kolo 3 rano to ładnie sie działo
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witajcie Ale mam melanż w głowie, nastepnym razem robie za kierowce :gwizdanie: Tomaszu , cytrynka dała radę, za***isty imprezowóz oZiu wczoraj w realu przełamałes wizerunek wyciszonego chłopaczka _________________________________________________ Jakas policja nas zatrzymała? mam jakies przebłyski _________________________________________________ Ale nawaliliście z rana tych postów
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 ... a tak to zostałyśmy same w sypialni mmmmmmmmm właśnie ruszyła moja wyobraźnia
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Policja była - na czarneckiego na wysokości Selgrosa wysuszyli nas, a co najlepsze z lewego pasa nas ściągnęli (dwupasmówka). Na szczęście Jariko wykazał się dobrym bajerem i pojechaliśmy dalej bez mandatu. A tego ile osób siedziało z tyłu to i tak nikt nie widział, bo są czarne szyby.
odzim Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 to ładnie [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 10:06_________________________________________________sciągam własnie finałowe czesci prison break mam cała 4 serie jak ktos chce
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Ja chce _________________________________________________ k**wa, mówię co mnie nadgarstek napitala a my przeciez na tym bokserze wariowalismy _________________________________________________ A wogóle - Kaska miło było Cię poznać dziewczyno
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Oho, coś dużego wtłacza mi się do skrzynki mailowej - to chyba zdjęcia od mcma.
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 to ładnie [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 10:06_________________________________________________sciągam własnie finałowe czesci prison break mam cała 4 serie jak ktos chce ja chcę
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 mcm, o ku*wa, mam nadzieję, że tylko ja widziałem te zdjęcia... A tego filmiku jeszcze nie otwieram, bo się boję...
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 mcm, o ku*wa, mam nadzieję, że tylko ja widziałem te zdjęcia... A tego filmiku jeszcze nie otwieram, bo się boję... ja też widziałem
Rekomendowane odpowiedzi