poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to ta czarna, pamiętasz :naughty jasne wytyczne były, że czarna jest poza konkursem :gwizdanie: wiec patrzyłem na te blondi ale cóż... Ukcio ubiegł nas wszystkich :naughty: :naughty: :naughty:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oziu why?? a bom zalatany i problemy natury techniczno kobiecej i nie mam weny twórczej;/[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:25_________________________________________________a no i głodny jestem i tęsknie za wami
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 a gdzie Twój podpis??? :bicz3: :bicz3: :bicz3: no że ten teges w SQUADZIE jesteś :gwizdanie: :gwizdanie: no yba że Królowa postanowi inaczej :bicz3 no właśnie podania nie podpisała
mcm Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 to ta czarna, pamiętasz :naughty jasne wytyczne były, że czarna jest poza konkursem :gwizdanie: wiec patrzyłem na te blondi ale cóż... Ukcio ubiegł nas wszystkich :naughty: :naughty: :naughty: to jednak prawdziwy Romeo, w końcu jest mężem naszej Królowej
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ,,krolowa" juz pisała żeby Wuju dodał podpis, nawet zaocznie, bo to przed piatkiem było :> Ozix, nie miej doła, wiem że Cię to nie pocieszy ale ja ostatnio miewam za***isty optymizm i radoche z życia ciesze się że Ty się cieszysz Czego można więcej chcieć niż zadowoloną i szczęśliwą Kobietę ?? Wasze szczęście bezcenne!!
mcm Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 a to czemu ja nic nie wiem ze podpisala w piątek oficjalnie upali twoją ośkę i będziesz pełnoprawnym RFSem
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 witojcie Brynia Kasia i chopy witomy :notworthy: ale z warszawką się nie witaj :gwizdanie: Że niby to o mnie????????????????????????????? :bicz:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 jak chcesz to Ci mogę dać tosta dzięki:D a to czemu ja nic nie wiem ze podpisala za dużo wypiłeś w piątek:D
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to ta czarna, pamiętasz :naughty jasne wytyczne były, że czarna jest poza konkursem :gwizdanie: wiec patrzyłem na te blondi ale cóż... Ukcio ubiegł nas wszystkich :naughty: :naughty: :naughty: to jednak prawdziwy Romeo, w końcu jest mężem naszej Królowej się posikałem ze śmiechu :polew: :polew: :polew:
mcm Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 to ta czarna, pamiętasz :naughty jasne wytyczne były, że czarna jest poza konkursem :gwizdanie: wiec patrzyłem na te blondi ale cóż... Ukcio ubiegł nas wszystkich :naughty: :naughty: :naughty: to jednak prawdziwy Romeo, w końcu jest mężem naszej Królowej się posikałem ze śmiechu :polew: :polew: :polew: no to musisz iść pampersa zmienić
poziek Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no to musisz iść pampersa zmienić :decayed ja tam leje prosto w gacie...na twardziela :tongue4:
mcm Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 no to musisz iść pampersa zmienić :decayed ja tam leje prosto w gacie...na twardziela :tongue4: tak trzymać
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: wuju podpis piękny :> TAK TAK!! Wuju szacun dla Cienie za odwagę i wszystko!! Będzie dobrze nam się układać z Tobą na Radomskich spotach (dobrze że Cie tu zaprosiłem :gwizdanie:)[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:48_________________________________________________też się zaraz zawijam bo jutro CIĘŻKI DZIEŃ!![br]Dopisany: 20 Maj 2009, 23:49_________________________________________________Norma z ponad tygodnia wyrobiona więc można iść spać Do jutra RFS!
Rekomendowane odpowiedzi