mokom69 Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 no i do tego niestoi sie w korkach i jest o wiele wiele szybciej wiec na nstepny rok wszystkie A4 zapraszam od tamtej strony:):)zastawimy polowe tego lasu hehe
janusz-audi Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 To dzisiaj tzn.02.11 o godz 17:00 na parkingu BILLA. Na 99% będe.
tomaszu Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok, ja tez sie pokaże dziś o 17:00.
mokom69 Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja niestety nie moglem:/ dopiero wrocilem z wioski:(
Gość Michał Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Michał widziałem Cię dzis jak wyjezdzałeś z Firleja , i jeszcze stałem zaparkowany w lasku obok srebrnej B5 z naklejką klubową No patrz, a ja Ciebie nie dostrzegłem ,ale jutro sie do Ciebie na myjnie wybieram :gwizdanie: Ten lasek w świeto zmarłych przezywa niezłe oblężenie,nie mówiąc już o tej wąskiej uliczce mokom69 , dobre miejsce na spocik w przyszłym roku Gofer, widziałem Cię dzis na Kieleckiej ok 15-ej,nie miałem CBika bysmy pogadali
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 No i jak? Byl ktos wczoraj o 17:00 na parkingu? Janusz-audi, byles??
Gość zdzisiek Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 witam wszystkich , jutro w Radomiu trochę motorków na torze Motocrosowym przy wlocie na Cerekiew ,początek imprezy 9.00 a to link do stronki http://www.scigacz.pl/Motocross,w,Radomiu,powraca!,4136.html jak się uda to może pojadę popatrzeć ,ktoś jeszcze się wybiera?
mokom69 Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Cześć wiesz że ja chyba wpadne w sumie to nic lepszego w niedzielny poranek do roboty nie mam:) to jest na tym torze na koniowce??Tutaj co mozna wjechac albo od Selgrosa albo od ronda warszawskiego??
Gość zdzisiek Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Jest to przy ul.Wapiennej jadąc ul.Wolanowską skręcasz w prawo za aresztem na Cerekiew i jakieś 500 m po lewej stronie koło lasku tam jest tor Motocrosowy. jeszcze raz odsyłam do lektury strony na której można znaleść w aktualnościach więcej.Pozdawiam http://www.scigacz.pl/Motocross,w,Radomiu,powraca!,4136.html /a to nawszeki wypadek jakby się stronka nieotwierała kopia ze stronki/ Motocross w Radomiu powraca! 2007.10.30 Informacja prasowa Radomskie Towarzystwo Motocyklowe serdecznie zaprasza na wyścigi o Puchar Prezydenta Miasta Radomia, które odbędą się dnia 04.11.2007 na torze motocrossowym „Radom" (Radom, ul. Wapienna). Zawody te zostaną rozegrane z okazji otwarcia toru motocrossowego „Radom" oraz 15-lecia istnienia Radomskiego Towarzystwa Motocyklowego. Przewidujemy, że podczas wspaniałej rywalizacji sportowej weźmie udział około 100 zawodników. Nagroda główna w klasach "OPEN LICENCJA" oraz "OPEN AMATOR" to wycieczka do Grecji lub na Wyspy Kanaryjskie! Dla pozostałych uczestników wyścigów - puchary, dyplomy i wiele cennych nagród rzeczowych. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Wystartować może każdy (trzeba spełnić minimalne wymagania określone w regulaminie zawodów). Będzie podział na klasy dla zawodników licencjonowanych startujących w Mistrzostwach Polski oraz zwykłych amatorów. Wyścigi quadów zostaną podzielone na klasy 2k i 4k. Organizator: Radomskie Towarzystwo Motocyklowe ul. Limanowskiego 95E 26-612 Radom tel./fax: (0-48) 340 44 80/21
mokom69 Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ok dzieki:) wiec na 90% sie pojawie no chyba ze dzis zabaluje to jutro moze byc problem ze wstaniem :>
mokom69 Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 no i byłem na Motorkach musze przyznac ze robia wrazenie:) szkoda tylko ze zadnego klubowicza niespotkalem:(
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Widze, że jednak nikogo nie bylo w piatek na parkingu... A no to ja sie pochwale, ze bylem SAM. Stalem tam 45min, bo akurat znajomego spotkalem i nic, zadne A4 nie podjechalo. :bicz3: Licze na to, ze jakos sie to odbije nastepnym razem...
Krycha Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Panowie i Panie to może jakaś konkretna inicjatywa? Więcej Audiczek może by się dało załatwić więcej chętnych bo jak narazie z tego co widzę to kiepsko jest
Gość zdzisiek Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 witam i pozdrawiam też byłem na Motorkach ale rano na treningu w godz.09.00-10.45 robi wrażenie i też nikogo z klubowiczów niespotkałem a wypatrywałem intensywnie Audiczek :a4fan:póżniej niestety już niemogłem przyjechać /rano naszczęście niepadało/ pozdrawiam!!
Gość Michał Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Nie wiedziałem że tam jest tor motocrossowy Licze na to, ze jakos sie to odbije nastepnym razem... No to na kiedy ustalamy ten "nastepny raz" ? Jakieś propozycje? :>
Gość son_czwa Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam, chciałbym żebyście się zapoznali z tym tematem... :th: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19642.0.html
Dawid22 Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja teraz rzadko bywam w Radomiu, ale jeśli spot zgra się z moim przyjazdem, to z przyjemnością wpadnę pozdro :th:
tomaszu Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Ok, nowa propoycja. Sobota, godz. 16:00. Co Wszyscy na to?
Rekomendowane odpowiedzi