odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Też jak coś ściemniałem to tylko u niego, i każdemu kto chce to robic tylko jego polecam ja jak sciemniam to nikogo do tego nie potrzebuje :polew: a tak w ogole ave barcelona
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 ściema tylko z atestem żeby na przeglądzie nie zrywać Atest jest na folie, a nie na to jak ją wykorzystasz. Przednich szyb nie można wcale przyciemniać i tyle.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 produkcja koniec 2002 1 rej 2003 120tys przebiegu na książce jakby był avant już byś sprzedał :> zawsze możesz wyrezać :polew: jak coś mam trumne na dach :gwizdanie: :gwizdanie: widzę spam idzie u Was na maxa jaki spam :gwizdanie: same konkrety :gwizdanie: dziś nawet o szybach rozmawiamy a nie o seksie to i tak jest nieźle :gwizdanie: i pinki może odpocząć Też jak coś ściemniałem to tylko u niego, i każdemu kto chce to robic tylko jego polecam to może by do niego podjechać i spytać ile za grupowe ściemnianie :gwizdanie: :gwizdanie: no ja myślę tył folia przód piecowo żeby się nie czepiali Drogie to to?? I czy w Radomiu robio?? kuredu, to nie spam, to poważne dyskusje. znalazłem 1 zakład w Polsce legalne blablabla ma certyfikat instytutu z Krakowa i za mojego za całość cały dzień i 1000pln pod zieloną górą[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:56_________________________________________________zawsze można kupić nieoryginalną białą szybę :gwizdanie:
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Przednich szyb nie można wcale przyciemniać i tyle. delikatnie ponoć przechodzi nawet z niebieskimi
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 czesc spamerzy :> ee, dzisiaj to lajtowo..i w miarę poważnie...narazie
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 ściema tylko z atestem żeby na przeglądzie nie zrywać Atest jest na folie, a nie na to jak ją wykorzystasz. Przednich szyb nie można wcale przyciemniać i tyle. przystawią ci aparacik na kontroli i po kwitach
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 dzis o sciemie nawet z motoryzacja prawie zbliżone
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 znalazłem 1 zakład w Polsce legalne blablabla ma certyfikat instytutu z Krakowa i za mojego za całość cały dzień i 1000pln pod zieloną górą Hmm, to dwie boczne szyby kosztowały by ze 200-300 zł + dojazd i jeden dzień w plecy.
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 przystawią ci aparacik na kontroli i po kwitach No dokładnie. Jeśli ktoś myśli, że atest na folie go uratuje to jest w dużym błędzie.
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 [/b] witamy na poważnej dyskusji :naughty ja wole jak zawsze o SEXIE
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Odzim Skarbie witamy na poważnej dyskusji dobra to koniec powagi kto dziś w nocy przyjmie pinkiegoo na noc do :dziura:
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 przystawią ci aparacik na kontroli i po kwitach No dokładnie. Jeśli ktoś myśli, że atest na folie go uratuje to jest w dużym błędzie. Kiedyś przelatałem golfikiem na pełnej ściemie 1.5 roku, sprzedałem bratu i go ciachneli za kilka dni..zrywał przód przy nich :decayed:
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Odzim Skarbie witamy na poważnej dyskusji dobra to koniec powagi kto dziś w nocy przyjmie pinkiegoo na noc do :dziura: no wkoncu jakies konkrety
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Odzim Skarbie witamy na poważnej dyskusji dobra to koniec powagi kto dziś w nocy przyjmie pinkiegoo na noc do :dziura: Dziekuję ale nie skorzystam
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 ja wole jak zawsze o SEXIE Jesteśmy elastyczni, już się przestawiamy.. To jak, zdejmujecie majtki??
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 ja wole jak zawsze o SEXIE Jesteśmy elastyczni, już się przestawiamy.. To jak, zdejmujecie majtki?? tomuś od wczoraj coś masz z tym zdejmowaniem majtek
Rekomendowane odpowiedzi