odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Michał, Odzim widzę że macie podobne podejście :polew: Ozix, nie interpretuj ,,rżnięcia" aż tak drastycznie no zawsze jak ktoś mówi że mnie rżnął to mnie boli ;( ;([br]Dopisany: 27 Maj 2009, 23:19_________________________________________________ co tam Ty też zdejmujesz majtki, czy turysta?? ja to nie wiem e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: eno bez takich tu
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita.
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita. a dlaczego nie ....
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 eh robaczki tylko podrzucic temat i odrazu wesoło sie robi a nie tam o sciemnianiu szyb :>
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita. A tam, przecież już chyba wszyscy poznali się na naszym oZiu gawedziarzu
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 a dlaczego nie .... Bo bez stalowych gaci to zbyt ryzykowne jest.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 no zawsze jak ktoś mówi że mnie rżnął to mnie boli ;( ;([br]Dopisany: 27 Maj 2009, 23:19_________________________________________________ no i się popłakałam :polew: :polew: no to dobrze dbam o Ciebie :rose: :rose: e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita. e tam wejdzie jeszcze
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita. A tam, przecież już chyba wszyscy poznali się na naszym oZiu gawedziarzu no będę niedługo autografy na pośladkach ustami składał :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita. a dlaczego nie .... odważny chłopak tu nie zaprzeczę ..... stary kibic Kolejorza jestem ..... nic co ludzkie nie jest mi straszne .... zamiatało się tu i tam :evil:
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 eh robaczki tylko podrzucic temat i odrazu wesoło sie robi a nie tam o sciemnianiu szyb :> ale chyba raz można o czym innym porozmawiać bo sie monotematyczny wontek zaczyna robic
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 eh robaczki tylko podrzucic temat i odrazu wesoło sie robi a nie tam o sciemnianiu szyb :> ale chyba raz można o czym innym porozmawiać bo sie monotematyczny wontek robic monogamia monotematyka , nie znam tych słów :>
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 eh robaczki tylko podrzucic temat i odrazu wesoło sie robi a nie tam o sciemnianiu szyb :> Odzim bo juz przysypiałam ta bo Ty sie odzywasz wtedy jak gadamy o sexowych dilach a tak to milczysz Zboczuszku :bicz3: :bicz3: e to turysta :gwizdanie: turysta (o)ściąga podwójnie :gwizdanie: :gwizdanie: Coś czuję, że już więcej tu nie zawita. a dlaczego nie .... odważny chłopak tu nie zaprzeczę ..... stary kibic Kolejorza jestem ..... nic co ludzkie nie jest mi straszne .... zamiatało się tu i tam :evil: no to git bo my często w kolejarza latamy :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 23:27_________________________________________________ eh robaczki tylko podrzucic temat i odrazu wesoło sie robi a nie tam o sciemnianiu szyb :> ale chyba raz można o czym innym porozmawiać bo sie monotematyczny wontek robic monogamia monotematyka , nie znam tych słów :> no to jedziesz do Piły :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wuju, ileż można pieprzyc o tych samochodach
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 kolejarz a Kolejorz to potężna różnica .....
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 hmm gadamy o samochodach ciężko jedą strone nastukać wchodzi Pan i Pani sex to już 3 poszły;P[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 23:31_________________________________________________ kolejarz a Kolejorz to potężna różnica ..... pitolisz oj pitolisz tu i tam się jedzie po kolei od tyłu :gwizdanie: :gwizdanie:
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 kolejarz a Kolejorz to potężna różnica ..... bo ci pierwsi lepiej w pilke grają heheheh
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 kolejarz a Kolejorz to potężna różnica ..... Ozio tego nie ogarnie.
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wuju, ileż można pieprzyc o tych samochodach w sumie no to git bo my często w kolejarza latamy :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: czyscisz mi ekran :polew:
Madas Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 kolejarz a Kolejorz to potężna różnica ..... bo ci pierwsi lepiej w pilke grają heheheh ...................... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi