oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 kolejarz a Kolejorz to potężna różnica ..... Ozio tego nie ogarnie. na trzeźwo ni huhu!! muszę się opić żeby ogarnąć różnice w sexie kolejowym i Kolejarzowym :mysli:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 23:34_________________________________________________ wuju, ileż można pieprzyc o tych samochodach w sumie no to git bo my często w kolejarza latamy :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: czyscisz mi ekran :polew: spadłam z fotela i płaczę na podłodze :polew: :polew: o to poczekaj zaraz padnę na Ciebie wypiję pałerejda i powstanę :dance:
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wypiję pałerejda i powstanę :dance: chyba powstanie
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Dajcie mokomowi się przywitać, bo biedny widać, że już długo czyta.
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 ale jaja dzisiaj dobrze ze wpadlem bez czytania heh
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wypiję pałerejda i powstanę :dance: chyba powstanie prawa autorskei do tego mają...
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 teksty jak teksty...zobaczymy czyny na letnim
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 nam to jakis by moderator czat wykminił :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 no nie :polew: :polew: jeszcze lepiej :polew: :polew: qżwa Oziu, skąd Ty te tekst bierzesz jak bym był chamem napisał bym że z d*py:P ale że Król nie może tak mówić to powiem że nie wiem skąd :mysli: Ty mi dajesz inspirację :notworthy:
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 nam to jakis by moderator czat wykminił :gwizdanie: ja już kminie żeby napisać czata i bota który by nasze rozmowy na forum wrzucał :gwizdanie: :gwizdanie: w wakacje można napisać będziemy mieli czata a nasze rozmowy na forum od razu :kox: Ja śpię od ściany. dobrze że jestem jak ściana tylko taka czarna
odzim Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ja na siedząco jak bedzie dobrze to na kolanach tez bedziesz kogos mial -moze nawet jakie dziewcze
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ja na siedząco wezmę Cie na kolana :gwizdanie: zaklepany! i niedługo poklepany
mokom69 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Witajcie już jestem Tomaszu dzięki za wsparcie:) doczytałem choć trochę to trwało
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ja na siedząco jak bedzie dobrze to na kolanach tez bedziesz kogos mial jakieś drzewo pewnie i zacznei się madasowy kolejrza :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 dobrze że jestem jak ściana tylko taka czarna Połamiesz se fleta, bo będę miał stalowe gacie.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 dobrze że jestem jak ściana tylko taka czarna Połamiesz se fleta, bo będę miał stalowe gacie. posadzę mu w nich bekdora to fajerłol pęknie;D
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 dobrze że jestem jak ściana tylko taka czarna Połamiesz se fleta, bo będę miał stalowe gacie. jebłem
Rekomendowane odpowiedzi