gosiaa Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 No a ja znów się z Wami nie zobaczę Ostatnio nawet nie miałam kiedy zajrzeć na spota ale dzięki za info na pw. Pozdrawiam Wszystkich Audimaniaków:)) i życzę udanego spotkania.
mokom69 Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Tomaszust i Ci sie udało miałeś najczystsze autko z nas wszystkich:). Było bardzo fajnie tym bardziej ze nowy kolega do nas dołączył :biggrin: Dziekuję wszystkim za przybycie;) i jak to zawsze bywa nowe informacje nowe doświadczenie. Wiec teraz zaczynamy myśleć poważnie o nastepnym spotkaniu ale to juz przy grilu i kiełbaskach :smile:
tomaszu Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 mokom69, ja tez jestem bardzo zadowolony ze spotu. Z niecierpliwością czekam na jakieś info o grillu. Wtedy to już zabiorę ze sobą swoją dziewczynę. Co do czystego samochodu- niestety kosztowało mnie to 15min spóźnienia, ale nie wyobrażałem sobie podjechać na pierwszy spot A4 brudnym autem.
tomaszu Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Heej Brynia, a gdzie zdjęcia? Mam nadzieje, że będą.. :biggrin:
gofer Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Brynia, no nie wiem czemu nie podjął sie wyzwania ... Spocik rewelacja pogoda jeszcze lepsza i teraz czekać tylko na grilla w piękną pogodę i w wielkim oby jak największym składzie ... Pozdrowienia
tomaszu Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Ja jako 'człowiek bezproblemowy' zgadzam się na każdy termin!* Brynia, no to czekamy aż zrzucisz zdjęcia na komputer... :smile: mokom69, proponuje zrobic tak jak ustalaliśmy - 3 terminy do wyboru i powysyłac privy. Jak trzeba to moge się tym zając, tylko nie wiem czy da się rozdzielic listę ludzi z samego Radomia i okolic.. ------------------------------- * Oczywiście bywają wyjątki, ale to bardzo rzadko. :biggrin:
G.ARY Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Hej witam jak macie ochote cos zorganizowac to byloby dobrze dla mnie w jakis parzysty dzien maja
tomaszu Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 G.ARY, spośród tych trzech terminów do wyboru akurat dwa są parzyste. No chyba, że będą inne terminy do wyboru, o których ja jeszcze nie wiem.
mokom69 Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 A wiec ja dzis wrzuce 3 terminy i poprowadze obserwacje kto na jaki termin bedzie sie pisal w ten sposob najlepiej bedzie mozna zrobic małą liste;)
G.ARY Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Prosze bo dwa spoty mnie ominely a niechcialbym zeby i trzeci z kolei mnie ominal
mokom69 Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 A wiec daje takie terminy 18,19,20 maj lub nasepny1,2,3 czerwiec poprosiłbym o opinie co do terminow. w ten sposob łatwiej bedzie wszystkich zebrac;)
gofer Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Ja jestem za tym tymi dniami w Czerwcu. Ale jak będzie w maju to może też dam radę przyjechać...:)
tomaszu Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 mokom69, każda z tych sześciu propozycji mi raczej pasuje, ale że chcialbym jak najszybciej to wybieram maj :biggrin: (najbardziej mi się widzi sobota, ale jak trzeba to się dostosuje)! :smile: [ Dodano: 05-05-2007, 16:29 ] mokom69 widziany dziś na ul. Sienkiewicza (a właściwie jego Audi)... :smile:
mokom69 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 tomaszust jak widzisz moje audii to trąb trąb trąb az sie zjawie zawsze chwilke można pogadać na mieście:). a wiec jak narazie jest nas 4 osoby wiec juz mala lista istnieje, zobaczymy jak reszta klubowiczów sie wypowie;) [ Dodano: 06-05-2007, 00:12 ] a i małe sprostowanie są 2 terminy tylko poprostu dolozylem po 3 dni w każdy bo zazwyczaj weekend kazdy juz zaczyna w piątek a konczy w niedziele wiec jesli juz wybierzemy maj lub czerwiec to pozniej bedzie latwiej dobrac czy to piątek, sobota czy niedziela:)z utęsknieniem czekam na pozostałe osoby;)
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 mokom69, w sumie to tak nawet pomyslalem o tym, zeby sie zatrzymac, ale jakos tak- nigdzie cie nie widzialem przy aucie. Nastepnym razem sie zatrzymam jak zobacze znajomy samochod, o ile czas mnie nie bedzie gonil. :smile:
G.ARY Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 HEJ wiec mi jak najbardziej pasuje 18 lub 20 MAJ :smile:
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Noo, coraz wiecej twarzy. Mysle, ze do 18 lub 20 zbierze się spora grupka. :biggrin:
mokom69 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 tez mnie to cieszy mamy dopiero 6 ma a tu juz 5 osob zapowiedzialo obecność
G.ARY Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 HEJ no to co tam ustalacie bo nagle jakas cisza zapanowala :eek:
tomaszu Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Obecny. :smile: Gofer, Michał, Dawid22, Zdzisiek i reszta, których jeszcze nie znam ZGŁASZAC SIE! :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi