wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 jaki czas i ile kosztują te gokarty? może i ja bym się przejechał?
Kaśka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Był Tomaszu i Jariko i ustailismy harmonogram na nadchodzący tydzień poniedziałek- ciężki dzień rozpoczynający tydzień wtorek- lajtowy grill u mnie rozpoczęcie o 18-stej środa- basen w Kozienicach - wyjazd ok 18-stej czwartek- rowerki - wyjazd w ,,plener" - od 18-stej piątek- może kręgle????? w Galerii Rosa Organizujcie się Panowie :> :> :> :> :> :> :> trzeba wreszcie odpocząć :evil: :evil: Mała poprawka na ostatnie 2 dni: CZWARTEK - rowerki są, ale po gokartach na automobilklubie (obiecałem gościom z Gliwic) PIĄTEK - kręgle :bry:są, ale pod warunkiem, że wcześniej nie pozabijamy się na paintballu, który zaczyna się o 16:00. A więc pełna mobilizacja Pany.. Ja to wam normalnie trochę zazdroszczę
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja to wam normalnie trochę zazdroszczę czego/kogo
Kaśka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja to wam normalnie trochę zazdroszczę czego/kogo Spędzanego wspólnie czasu
lukaszr Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 cos podobnego jak napisałem, ale juz kilka razy mi posty gdzieś zginęły nudzi sie komuś tylko po co? skoro nie było to OT i zgodne z regulaminem :gwizdanie: Nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń, że ktoś usuwa Twoje posty skoro nie jesteś tego pewien - sprawdziłem i od 1 sierpnia żaden Twój post nie został usunięty. Pozostali również mogliby się powstrzymać od komentarzy, bo chyba najpierw najlepiej zapytać, a nie pisać dziwne rzeczy, prawda ?
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no to ja nie wiem co się stało z postem którego napisałem w piątek koło 22 ale to już nie ważne, następnym razem będę cie pytał, gdzie jest mój post i dlaczego zniknął bo to nie jest 1 raz
lukaszr Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ale to już nie ważne, następnym razem będę cie pytał, gdzie jest mój post i dlaczego zniknął bo to nie jest 1 raz W razie co pisz na PW
tomaszu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wuju, a może wcisnąłeś "Wyślij wiadomość" i nie sprawdziłeś, czy później się wysłała. jaki czas i ile kosztują te gokarty? może i ja bym się przejechał? Dziś podjadę, zorientuję się i może zrobię rezerwację.
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wuju, a może wcisnąłeś "Wyślij wiadomość" i nie sprawdziłeś, czy później się wysłała. na pewno się wysłała może się net przyciął.. whatever
lukaszr Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 na pewno się wysłała może się net przyciął.. whatever Czasami jest tak, że jeżeli Ty piszesz wiadomość, a w tym czasie ktoś wysłał nową to wtedy jak klikasz WYŚLIJ WIADOMOŚĆ to pojawia się informacja, że nowa wiadomość została wysłana i czy wysłać Twoją - wtedy musisz znowu kliknąć tak - można to też w opcjach wyłączyć (PROFIL > Opcje wyglądu forum > Nie ostrzegaj o nowych odpowiedziach w czasie wysyłania wiadomości).
wuju Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Czasami jest tak, że jeżeli Ty piszesz wiadomość, a w tym czasie ktoś wysłał nową to wtedy jak klikasz WYŚLIJ WIADOMOŚĆ to pojawia się informacja, że nowa wiadomość została wysłana i czy wysłać Twoją - wtedy musisz znowu kliknąć tak - można to też w opcjach wyłączyć (PROFIL > Opcje wyglądu forum > Nie ostrzegaj o nowych odpowiedziach w czasie wysyłania wiadomości). wiem wiem.. na radomskich w dobrych czasach to ciężko było wysłać wiadomość,, ale ja widziałem już ja tak jak widze twoja teraz przy kolejnym logowaniu już jej nie było :gwizdanie: mam net przez wi-fi moze jakas mała zawieszka w czasie ładowania
oZiX Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no cześć:> A dziś co robimy bo już się nudzę ;D?? Dzięki za ciepłe słówka wczoraj ale byłem nieosiągalny ostatnio ale już jestem:D
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no cześć:> A dziś co robimy bo już się nudzę ;D?? Dzięki za ciepłe słówka wczoraj ale byłem nieosiągalny ostatnio ale już jestem:D witaj Królu [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 17:57_________________________________________________gdzieś był jak cię nie było
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 chiba a ja mam przesrany tydzień :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 18:01_________________________________________________
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 w niemcowni byłem chyba pod niemcownią
dsz33 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Koleżanki i Kolegów z Radomia Możecie Nam pomóc w tym temaciku ?? http://www.a4-klub.pl/smf/gdzie_poszukac_noclegu_w_radomiu-t91077.0.html
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Koleżanki i Kolegów z Radomia Możecie Nam pomóc w tym temaciku ?? http://www.a4-klub.pl/smf/gdzie_poszukac_noclegu_w_radomiu-t91077.0.html Się podpisuję pod tym Brynia masz jakieś wolne pole w pobliżu działki?
Rekomendowane odpowiedzi