oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 po tym za co dostał kropka też byłbym wkur... dokładnie, mało to razy takie teksy na forum leciały :gwizdanie: Brynia od dawna wiadomo że są równi i równiejsi Poziek nie raz pisał źle o mcmie i nawet kropa za to nie dostał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A tak w ogóle to nie wiem jak tam nasz dzisiejszy spot wypadnie... wjeżdżałem 25 min na parking wjazd 2pln za godzinę i brak miejsc :thumbdown: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 12:05_________________________________________________a tak na marginesie rok temu odebrałem swój samochodzik dokłądnie rok temu:D:D :kox: :kox:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Brynia od dawna wiadomo że są równi i równiejsi Poziek nie raz pisał źle o mcmie i nawet kropa za to nie dostał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Holender Od frajerów go jeszcze nie wyzwałem
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Brynia od dawna wiadomo że są równi i równiejsi Poziek nie raz pisał źle o mcmie i nawet kropa za to nie dostał :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Holender Od frajerów go jeszcze nie wyzwałem a od pedałów gejów?? czy innych:D zresztą odzim nie napisał "frajer" hehe
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D??
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bardzo proszę skończcie już tą dyskusję.Jest ona naprawdę zbędna.Dziękuję za uwagę
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D?? czerwony mściciel
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D?? Ode mnie
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ok koniec tematu i koniec obrażania[; Nooo to spadam dalej piec placki
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Oziu, cos mi się wyadaje z naszym spotem będzie dzisiaj problem, na miescie sajgon, na parkingu pod Billą też ;( no wiem wiem byłem tam;/ ale wczoraj z Tomaszem i JArkiem było fajnie :kox: ok koniec tematu i koniec obrażania[; Nooo to spadam dalej piec placki no to miłego pieczenia:) Jak Poziek będzie rozrabiał na pewno dam znać
Reggi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D?? czerwony mściciel :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 DZIŚ SPOCIMY I KONIEC, NIE MARUDZĆ, JAKOŚ ZNAJDZIEMY MIEJSCA.
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D?? Ode mnie :good: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:52_________________________________________________ Oziu, cos mi się wyadaje z naszym spotem będzie dzisiaj problem, na miescie sajgon, na parkingu pod Billą też ;( o 19 bedzie luz :>
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D?? Ode mnie :good: koniec z naszymi słodkościami
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 No widzisz Oziu :kox: za gieja i pedała dostałem kropka o od kogo:D?? Ode mnie :good: koniec z naszymi słodkościami i tak cie lubie ty dupku [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:55_________________________________________________a tak a propos to już twoje 3 ostrzeżenie w ciągu 6 miesięcy więc chyba należy ci się moderacja na 20 dni [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:56_________________________________________________W zależności od ilości kar i ich wagi użytkownik zostanie ukarany wg poniższego schematu:1. po 3 ostrzeżeniach w ciągu 6 miesięcy - moderacja na 20 dni 2. po 3 ostrzeżeniach w ciągu 3 miesięcy - uciszenie na 35 dni 3. po 3 ostrzeżeniach w ciągu 1 miesiąca - ban na 50 dni
Rekomendowane odpowiedzi