Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe polowanie na poźka przez warchołów czas zacząć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak a propos to już twoje 3 ostrzeżenie w ciągu 6 miesięcy więc chyba należy ci się moderacja na 20 dni :mysli:

jesli mnie pamiec nie myli to to trzecie ostrzezenie Pozia bylo na dlugo przed wprowadzeniem nowych zasad "kar", wiec jeszcze (poki co) sie chlopaczyna moze rozpisywac na forum bez zadnej kontroli ze strony moderatorow :naughty: :naughty: :naughty:

:kox:

Opublikowano

a tak a propos to już twoje 3 ostrzeżenie w ciągu 6 miesięcy więc chyba należy ci się moderacja na 20 dni :mysli:

jesli mnie pamiec nie myli to to trzecie ostrzezenie Pozia bylo na dlugo przed wprowadzeniem nowych zasad "kar", wiec jeszcze (poki co) sie chlopaczyna moze rozpisywac na forum bez zadnej kontroli ze strony moderatorow :naughty: :naughty: :naughty:

:guma: :guma: :guma::banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2::banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:11_________________________________________________i tak wiem, że jestem teraz oczkiem w głowie prezesiaka czerwoniaka :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie :naughty:

Opublikowano

upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie :naughty:

zupełnie się z tobą nie zgadzam

Opublikowano

pewnie niedługo będziemy mogli się o tym przekonać :D
Opublikowano

oj chłopcy, szkoda, że tak rzadko można was w technicznych spotkać :gwizdanie: :gwizdanie: bo bym nad wami popracował :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oj chłopcy, szkoda, że tak rzadko można was w technicznych spotkać :gwizdanie: :gwizdanie: bo bym nad wami popracował :polew: :polew: :polew: :polew:

Twoją technikę gier wstępnych z 4 miesięcznym wyprzedzeniem już znamy :P[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:32_________________________________________________

:guma: :guma: :guma::banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2::banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:11_________________________________________________i tak wiem, że jestem teraz oczkiem w głowie prezesiaka czerwoniaka :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ładnie to tak się z prezesa naśmiewać ?? :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

nie interesuj się :wink4:

za młody jesteś żebyś zrozumiał

Opublikowano

w tym momencie poczułem się urażony!!!! zgłaszam sprawę do moderatora!! :tongue4:
Opublikowano

w tym momencie poczułem się urażony!!!!

leje na to :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

w tym momencie poczułem się urażony!!!!

leje na to :polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:

i tak sobie nie wyobrażam żebyś dostał moderacje albo bana;P !=! ;>
Opublikowano
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:54_________________________________________________od ciebie wuju 20 PLN :wink4:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:54_________________________________________________od ciebie wuju 20 PLN :wink4:

u kto zbiera?

Opublikowano

Zapomniałem w ogóle, że jest coś takiego jak dział techniczny na tym forum.. :kox:

Ale specjalnie dla Pozia chyba się tam pojawię któregoś dnia. :decayed:

Opublikowano

Ale specjalnie dla Pozia chyba się tam pojawię któregoś dnia. :decayed:

czatuję na ciebie cukiereczku..."Zgłoś do moderatora" już jest w pogotowiu :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wtym czasie pięknie mi ciasto urosło, slicznie :kox: :kox: :kox: :kox:

To Ty gotujesz ? :shocked: :shocked: :shocked::naughty::kox:

Opublikowano

wtym czasie pięknie mi ciasto urosło, slicznie :kox: :kox: :kox: :kox:

To Ty gotujesz ? :shocked: :shocked: :shocked::naughty::kox:

Ciasto się piecze , a nie gotuje :polew: