poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 hehe polowanie na poźka przez warchołów czas zacząć :polew: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a tak a propos to już twoje 3 ostrzeżenie w ciągu 6 miesięcy więc chyba należy ci się moderacja na 20 dni jesli mnie pamiec nie myli to to trzecie ostrzezenie Pozia bylo na dlugo przed wprowadzeniem nowych zasad "kar", wiec jeszcze (poki co) sie chlopaczyna moze rozpisywac na forum bez zadnej kontroli ze strony moderatorow :naughty:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a tak a propos to już twoje 3 ostrzeżenie w ciągu 6 miesięcy więc chyba należy ci się moderacja na 20 dni jesli mnie pamiec nie myli to to trzecie ostrzezenie Pozia bylo na dlugo przed wprowadzeniem nowych zasad "kar", wiec jeszcze (poki co) sie chlopaczyna moze rozpisywac na forum bez zadnej kontroli ze strony moderatorow :naughty: :guma: :banan2: :banan2: :banan3: :banan3: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:11_________________________________________________i tak wiem, że jestem teraz oczkiem w głowie prezesiaka czerwoniaka :naughty: :naughty:
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie zupełnie się z tobą nie zgadzam
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie zupełnie się z tobą nie zgadzam pewnie niedługo będziemy mogli się o tym przekonać
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie zupełnie się z tobą nie zgadzam pewnie niedługo będziemy mogli się o tym przekonać oj chłopcy, szkoda, że tak rzadko można was w technicznych spotkać :gwizdanie: :gwizdanie: bo bym nad wami popracował :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 upiekło ci się, ale musisz się pilnowac bo żółta kropka to wstyd dla ciebie zupełnie się z tobą nie zgadzam pewnie niedługo będziemy mogli się o tym przekonać oj chłopcy, szkoda, że tak rzadko można was w technicznych spotkać :gwizdanie: :gwizdanie: bo bym nad wami popracował :polew: :polew: Twoją technikę gier wstępnych z 4 miesięcznym wyprzedzeniem już znamy [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:32_________________________________________________ a tak a propos to już twoje 3 ostrzeżenie w ciągu 6 miesięcy więc chyba należy ci się moderacja na 20 dni jesli mnie pamiec nie myli to to trzecie ostrzezenie Pozia bylo na dlugo przed wprowadzeniem nowych zasad "kar", wiec jeszcze (poki co) sie chlopaczyna moze rozpisywac na forum bez zadnej kontroli ze strony moderatorow :naughty: :guma: :banan2: :banan2: :banan3: :banan3: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:11_________________________________________________i tak wiem, że jestem teraz oczkiem w głowie prezesiaka czerwoniaka :naughty: :naughty: ładnie to tak się z prezesa naśmiewać ?? :thumbdown:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ładnie to tak się z prezesa naśmiewać ?? :thumbdown: nie interesuj się za młody jesteś żebyś zrozumiał
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ładnie to tak się z prezesa naśmiewać ?? :thumbdown: nie interesuj się za młody jesteś żebyś zrozumiał w tym momencie poczułem się urażony!!!! zgłaszam sprawę do moderatora!!
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ładnie to tak się z prezesa naśmiewać ?? :thumbdown: nie interesuj się za młody jesteś żebyś zrozumiał w tym momencie poczułem się urażony!!!! leje na to :tongue4:
oZiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ładnie to tak się z prezesa naśmiewać ?? :thumbdown: nie interesuj się za młody jesteś żebyś zrozumiał w tym momencie poczułem się urażony!!!! leje na to :tongue4: i tak sobie nie wyobrażam żebyś dostał moderacje albo bana;P !=! ;>
wuju Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wjazd 2pln za godzinę płatny spot dzisiaj
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 :polew: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:54_________________________________________________od ciebie wuju 20 PLN
wuju Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 :polew: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 16:54_________________________________________________od ciebie wuju 20 PLN u kto zbiera?
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 oj chłopcy, szkoda, że tak rzadko można was w technicznych spotkać :gwizdanie: :gwizdanie: bo bym nad wami popracował :polew: :polew: Zapomniałem w ogóle, że jest coś takiego jak dział techniczny na tym forum.. Ale specjalnie dla Pozia chyba się tam pojawię któregoś dnia.
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ale specjalnie dla Pozia chyba się tam pojawię któregoś dnia. czatuję na ciebie cukiereczku..."Zgłoś do moderatora" już jest w pogotowiu :kox: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wtym czasie pięknie mi ciasto urosło, slicznie :kox: :kox: To Ty gotujesz ? :shocked:
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wtym czasie pięknie mi ciasto urosło, slicznie :kox: :kox: To Ty gotujesz ? :shocked: Ciasto się piecze , a nie gotuje
Rekomendowane odpowiedzi