tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to co jutro ,,pasterka"???????? :polew: :polew: Ale macie przyjechać, bo jak nie przyjedziecie to zatłukę, bo w pasterkę zwykle śpię.
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wtym czasie pięknie mi ciasto urosło, slicznie :kox: :kox: To Ty gotujesz ? :shocked: Ciasto się piecze , a nie gotuje nie wszyscy Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to co jutro ,,pasterka"???????? :polew: :polew: Chyba "pasteryzacja"
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie: Ryzykant z Ciebie :naughty:
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Chyba "pasteryzacja" Lepiej nie możnabyło tego ująć.
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 wtym czasie pięknie mi ciasto urosło, slicznie :kox: :kox: To Ty gotujesz ? :shocked: Ciasto się piecze , a nie gotuje nie wszyscy Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie: Naoglądałeś się American Pie i tak wymyślasz.Ale to musisz poprosić Brynię o szarlotkę , bo inaczej Ci maku najdzie
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 zrobilam 3 makowce, piernik, sernik i ,,krówkę" Nawet dobrze Ci idzie pisanie po "krówce"
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Przy makowcu można sobie wyobrażać sex on the beach.
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie: Ryzykant z Ciebie :naughty: jedliśmy już wyroby Bryńki i żyjemy więc nie jest źle
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie: Ryzykant z Ciebie :naughty: nie dla mnie
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie: Ryzykant z Ciebie :naughty: jedliśmy już wyroby Bryńki i żyjemy więc nie jest źle Już teraz tak nie słodź.Jak dostałeś sraczki to co innego pisałeś
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 na zlot zimowy to tort urodzinwy upiekę :kox: :kox: tylko sie nie zapomnij i żeby był w kształcie Audi a nie BMW
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Bryniu - możesz zabrać jedno na zimowy :gwizdanie: Ryzykant z Ciebie :naughty: jedliśmy już wyroby Bryńki i żyjemy więc nie jest źle o co chodziło z tym Twoim PW "........że wypluwaliście"
tomaszu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 na zlot zimowy to tort urodzinwy upiekę :kox: :kox: Tym razem w kształcie BMW. Trzeba tylko zdecydować czy to ma być E30 czy kompakt.
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a reszta Polski niech nie podpuszcza wiem że im bedzie smakowało A na zamówienie specjalne coś robisz ? Mam specjalną dietę więc wiesz ... muszę trzymać się pewnych norm więc nie będę mógł skosztować tego, co przyrządzisz dla ludu :tongue4:
lukaszr Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Po kielichu wszystko się zmiele. W sumie ...
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 A na zamówienie specjalne coś robisz ? Mam specjalną dietę więc wiesz ... muszę trzymać się pewnych norm więc nie będę mógł skosztować tego, co przyrządzisz dla ludu :tongue4: Taki tort powinien spełnić wymagania Twojej diety http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/317560.jpg
wuju Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Taki tort powinien spełnić wymagania Twojej diety http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/317560.jpg ładna taca
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a reszta Polski niech nie podpuszcza wiem że im bedzie smakowało A na zamówienie specjalne coś robisz ? Mam specjalną dietę więc wiesz ... muszę trzymać się pewnych norm więc nie będę mógł skosztować tego, co przyrządzisz dla ludu :tongue4: 1- podaj składniki co możesz jeść i na bank się coś wymysli 2- to nie jest ,,dla ludu" tylko dla RFS-u :tongue4: ad.1 szpinak, szpinak i szpinak [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:04_________________________________________________ A na zamówienie specjalne coś robisz ? Mam specjalną dietę więc wiesz ... muszę trzymać się pewnych norm więc nie będę mógł skosztować tego, co przyrządzisz dla ludu :tongue4: Taki tort powinien spełnić wymagania Twojej diety http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/317560.jpg mikrofon
Rekomendowane odpowiedzi