oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tomaszu fiolet jest OK widziałes moją sypialnię, cała w fioletach- tylko 3 tonacje żeby nie było zbyt ciemno nie dość, że widział Twoją sypialnię, to jeszcze widział jak chodzisz po domu :gwizdanie: i nawet widział jędrne pośladki :polew: :polew: a moich jeszcze nie widziałeś mcm tak, ale ty Tomaszu nie :gwizdanie: a ja mogę ?? :embarrassed:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:15_________________________________________________i jak fajnie podkreśliłaś to jeszcze :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a moich jeszcze nie widziałeś mcm tak, ale ty Tomaszu nie :gwizdanie: Wszystko da się nadrobić.
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a moich jeszcze nie widziałeś mcm tak, ale ty Tomaszu nie :gwizdanie: Wszystko da się nadrobić. Jak już wspominałam w swoim czasie
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak już wspominałam w swoim czasie Jak to wspomniałaś i jak to w swoim czasie??
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mcm powiadasz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jak biegłam z łazienki do łózka...nie swojego łóżka, które zajmował pewien Pan M... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak już wspominałam w swoim czasie Jak to wspomniałaś i jak to w swoim czasie?? aleś niecierpliwy mcm powiadasz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :shocked: :shocked: czyli jego żonka miała rację :polew:
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak już wspominałam w swoim czasie Jak to wspomniałaś i jak to w swoim czasie?? Kiedy nadejdzie właściwy moment dowiesz się o tym pierwszy.
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak już wspominałam w swoim czasie Jak to wspomniałaś i jak to w swoim czasie?? Kiedy nadejdzie właściwy moment dowiesz się o tym pierwszy. Ale o czym?? :>
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak już wspominałam w swoim czasie Jak to wspomniałaś i jak to w swoim czasie?? Kiedy nadejdzie właściwy moment dowiesz się o tym pierwszy. Ale o czym?? :> o tym kiedy ujrzysz poślady
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak już wspominałam w swoim czasie Jak to wspomniałaś i jak to w swoim czasie?? Kiedy nadejdzie właściwy moment dowiesz się o tym pierwszy. Ale o czym?? :> o tym kiedy ujrzysz poślady Ozix jak zwykle subtelny :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ozix jak zwykle subtelny :polew: :polew: Raczej zazdrosny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dowiem się kiedy ujrzę czy po prostu ujrzę???
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a jak on mało kumaty to nie moja wina ale chętnei go zastąpię :naughty:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________ Dowiem się kiedy ujrzę czy po prostu ujrzę??? niczego się nie dowiesz właśnie straciłeś swoją szansę :tongue4:
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dowiem się kiedy ujrzę czy po prostu ujrzę??? jaki konkretny :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jaki konkretny :polew: No bo muszę się jakoś przygotować.
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jaki konkretny :polew: No bo muszę się jakoś przygotować. :polew:
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jaki konkretny :polew: No bo muszę się jakoś przygotować. W grach w takich monetach pojawia się napis "YOU LOST!"
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tu nie ma co się przygotowywać tu trzeba iść na żywioł ;>[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:30_________________________________________________
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tu nie ma co się przygotowywać tu trzeba iść na żywioł ;> Dopiero teraz mi to mówisz?? Jak już przegrałem??
Rekomendowane odpowiedzi