oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tu nie ma co się przygotowywać tu trzeba iść na żywioł ;> Dopiero teraz mi to mówisz?? Jak już przegrałem?? No myślałem że wiesz ale widzę że muszę Cię wziąć na szkolenie bo już z Tobą cienko!
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No myślałem że wiesz ale widzę że muszę Cię wziąć na szkolenie bo już z Tobą cienko! No dobra, ale tylko teoria, bez praktyki...
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No myślałem że wiesz ale widzę że muszę Cię wziąć na szkolenie bo już z Tobą cienko! No dobra, ale tylko teoria, bez praktyki... praktyka będzie w terenie:]
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 praktyka będzie w terenie:] Zabierzesz mnie na laski??
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 buhahahahah spontan jest najlepszy taak? już jadę, wyjdziesz z psem? no baaaa, Pan Mąż taki zabrany ze możesz wejść do domu a jurto mu wmówię że mu się przewidziało też ce jakiego romansa;/[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:37_________________________________________________ praktyka będzie w terenie:] Zabierzesz mnie na laski?? spoko ale Ty stawiasz :polew:
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 praktyka będzie w terenie:] Zabierzesz mnie na laski?? Przynajmniej wreszcie ktoś ci je zaofiarował, może nawet zasponsoruje :tongue4:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 spoko ale Ty stawiasz :polew: Mogę fundować, ale nie stawiam. [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ Przynajmniej wreszcie ktoś ci je zaofiarował, może nawet zasponsoruje :tongue4: A masz chęć iść z nami?? :>
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 sprawdzałem tylko Twój poziom zdesperowania :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 sprawdzałem tylko Twój poziom zdesperowania :polew: Jestem tak zdesperowany, że jak Kaśka mi nie pokaże pupy to się potnę. Już dawno bym się pociął, gdyby nie to, że widok z sobotniego poranka trzyma mnie przy zdrowiu psychicznym.
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 sprawdzałem tylko Twój poziom zdesperowania :polew: Jestem tak zdesperowany, że jak Kaśka mi nie pokaże pupy to się potnę. Już dawno bym się pociął, gdyby nie to, że widok z sobotniego poranka trzyma mnie przy zdrowiu psychicznym. dobrze że nie piszesz tak o A :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Siemano śwagier, co robisz w moim wyrku? [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ dobrze że nie piszesz tak o A :polew: Oj, Asi też wiele zawdzięczam..
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a Bryńka obu śniadanko do wyrka serwuje :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 zaczynam czytaćwasze wypociny, ale jestem wstawiony więc mitrochę sejdzie
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 fajnie to jak coś pisz na forum to też na jakieś żarcie wpadniemy
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Brynia, Ty to jesteś prawdziwa Smerfetka.
Rekomendowane odpowiedzi