mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mcm nie warto! warto, warto, dziś same ciekawe rzeczy, i bardzo tajemnicze zarazem, pewien refren mówi o jakimś pożegnaniu (tego Kasiu nie ogarniam), drugi o randez voux (to akurat ogarniam, że chodzi o majka i Bryńkę ) więc warto było czytać :>[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:03_________________________________________________uwaga zdrowie mi nagle wróciło po piciu i mam fazę
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie jednak nie wróciło wracAM ZA JAKIŚ CZAS :sick3:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mcm nie warto! warto, warto, dziś same ciekawe rzeczy, i bardzo tajemnicze zarazem, pewien refren mówi o jakimś pożegnaniu (tego Kasiu nie ogarniam), drugi o randez voux (to akurat ogarniam, że chodzi o majka i Bryńkę ) więc warto było czytać :> Poczytaj jeszcze raz rano.
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Osz ku***a, Majki.. no co? ugotuje, upiecze, sweterek zapierze nie ma jak podteksty :gwizdanie: :decayed: co, wolisz na ostro? czasem :gwizdanie: mcm usiadłam na firum trzeźwiutka przed 21 ....widzę dno buteli w Ginie napij się ze mna :no: :sick3: :sick3:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 O matko, obzdryniłem się jakiejś słodkiej wódki. Idę spać. Dobranoc robaczki.
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 teraz mokkom będzie czytał :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jeeeeezzzzzzzzzzuuuuuuu nie mówcie nic o piciu już :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
mokom69 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja juz skończyłem czytać stwierdzam że mam straszne zaległości kata wycinam na 100%
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jeeeeezzzzzzzzzzuuuuuuu nie mówcie nic o piciu już :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: nie no, temu jak zwykle wódka szkodzi..."bo pić to trzeba umieć" :decayed: "i grac w karty też" nie fisiuj
Zaleczeq Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też a Ty to kto ?? :mysli:
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mcm przeczytaj jeszcze raz co napisałam i posłuchaj piosenki jeszcze raz i wszystko stanie się jasne, jak pojawię się sama na zlocie
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jeeeeezzzzzzzzzzuuuuuuu nie mówcie nic o piciu już :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: nie no, temu jak zwykle wódka szkodzi..."bo pić to trzeba umieć" :decayed: "i grac w karty też" nie fisiuj po co pic, zeby później :sick3: :tongue4: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:17_________________________________________________ "i grac w karty też" żebyś kiedyć samochodu nie przegrał :gwizdanie: ciesz się że dałem Ukciowi fory w tego ping-ponga bo nie wiem co byś teraz robiła jak to co uwaga grubo poleciałem !!! http://www.xhamster.com/movies/304608/in_a_car_-_swallow.html
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mcm przeczytaj jeszcze raz co napisałam i posłuchaj piosenki jeszcze raz i wszystko stanie się jasne, jak pojawię się sama na zlocie sama nie będziesz na letnim mogę być Twoim +1
Zaleczeq Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też a Ty to kto ?? :mysli: Kto ja ? Zaleczeq from Warmiem und Mazuren :gwizdanie:
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ... jak pojawię się sama na zlocie tego się właśnie domyślałem, ale skoro ty się cieszysz cieszę się razem z tobą
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też a Ty to kto ?? :mysli: Kto ja ? Zaleczeq from Warmiem und Mazuren :gwizdanie: a flaszka gdzie??
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mcm przeczytaj jeszcze raz co napisałam i posłuchaj piosenki jeszcze raz i wszystko stanie się jasne, jak pojawię się sama na zlocie sama nie będziesz na letnim mogę być Twoim +1 W takim razie ja mogę mieć +A Chyba G albo An...[;
Rekomendowane odpowiedzi