Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 http://www.xhamster.com/movies/304608/in_a_car_-_swallow.html KURRRRRWA MAC Próbuje uspać dwuletnią chrześniaczkę przy komputerze a tu taki zonk :wallbash: :wallbash:
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 http://www.xhamster.com/movies/304608/in_a_car_-_swallow.html KURRRRRWA MAC Próbuje uspać dwuletnią chrześniaczkę przy komputerze a tu taki zonk :wallbash: :wallbash: ostrzegałem że grubo
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to ja ku***a przychodzę, a wszyscy spadają, a pie....cie się
Zaleczeq Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też a Ty to kto ?? :mysli: Kto ja ? Zaleczeq from Warmiem und Mazuren :gwizdanie: a flaszka gdzie?? Słyszałem ze masz słaba głowe to wpadłem bez flaszki
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też a Ty to kto ?? :mysli: Kto ja ? Zaleczeq from Warmiem und Mazuren :gwizdanie: a flaszka gdzie?? Słyszałem ze masz słaba głowe to wpadłem bez flaszki to chyba lokale pomyliłeś ;p
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ooo to przepraszam :drunk: 1.Turbo żyje, turbo pije smiley 2.Jest turbo jest spalanie smiley Dopisz sobie jest Trubo jest impreza :>
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ooo to przepraszam :drunk: 1.Turbo żyje, turbo pije smiley 2.Jest turbo jest spalanie smiley Dopisz sobie jest Trubo jest impreza :> i link do Radumskich
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ooo to przepraszam :drunk: 1.Turbo żyje, turbo pije smiley 2.Jest turbo jest spalanie smiley Dopisz sobie jest Trubo jest impreza :> i link do Radumskich najpierw sam podlinkuj
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 papa [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 23:55_________________________________________________ ooo to przepraszam :drunk: 1.Turbo żyje, turbo pije smiley 2.Jest turbo jest spalanie smiley Dopisz sobie jest Trubo jest impreza :> i link do Radumskich najpierw sam podlinkuj ja nie muszę przecież już mnie znają na forum i wiedzą że tu burdel robię :polew: Branoc!
Zaleczeq Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ozix to TY jestes ten słynny spamer Radomski :decayed:
oZiX Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja nic nie piłem no może lampkę szampana [; CHLUST !!
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jak to co uwaga grubo poleciałem !!! http://www.xhamster.com/movies/304608/in_a_car_-_swallow.html Nosz kutwa, pisz zawsze na czerwono +18... Witam witam widze zdrowo w palnik dajecie też a Ty to kto ?? :mysli: Kto ja ? Zaleczeq from Warmiem und Mazuren :gwizdanie: Ozio, daj spokój, to je swój chłop. W takim razie ja mogę mieć +A Myślę, że na tym zlocie to już konkretnie zrobimy grupową wymianę... :gwizdanie: A w ogóle to chlust: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 10:59_________________________________________________ to ja ku***a przychodzę, a wszyscy spadają, a pie....cie się To już bym wolał jakbyś powiedział na nas łachmyty... :tongue4:
mcm Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 To już bym wolał jakbyś powiedział na nas łachmyty... :tongue4: nie no tak grubo leciał nie bede
tomaszu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie no tak grubo leciał nie bede No tak tak, pier**lcie się to jest dużo cieniej. :> Idę na świąteczne sałatki i te inne pyszności.
mcm Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie no tak grubo leciał nie bede No tak tak, pier**lcie się to jest dużo cieniej. :> a może napisałem "pieprzcie się" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi