tomasz_gti Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 bardzo ladna czarnulka gratuluje zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sokolnh felgi są akurat mocno średnie Faktycznie felgi nie ciekawe (nie sątą te o których myślałem) sokolnh dziwo mało jest 18-stek 5x110 na allegro to eSa nie ma 5x100 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No niezla diablica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sokolnh powiedz mi ile cie kosztowala jesli mozna wiedziec ? ciekawi mnie to bo kolega teraz sprzedaje mocno doinwestowana eSe .... Jak kupowales to nie myslales nad ta :gwizdanie: ? http://www.moto.allegro.pl/item648492354_audi_s3_1_8t_quattro_270_km_demo_car.html ps. ta twoja to polift ale na jednym zdjeciu wydaje mi sie ze widzialem przedliftowy klimatronik ? moglbys pokazac deske ? pozdro i oby sie dobrze sprawowala, jechala i malo palila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sokolnh felgi są akurat mocno średnie Faktycznie felgi nie ciekawe (nie sątą te o których myślałem) sokolnh dziwo mało jest 18-stek 5x110 na allegro to eSa nie ma 5x100 ?? 5x100 ma Sokolnh powiedz mi ile cie kosztowala jesli mozna wiedziec ? ciekawi mnie to bo kolega teraz sprzedaje mocno doinwestowana eSe .... Jak kupowales to nie myslales nad ta :gwizdanie: ? http://www.moto.allegro.pl/item648492354_audi_s3_1_8t_quattro_270_km_demo_car.html ps. ta twoja to polift ale na jednym zdjeciu wydaje mi sie ze widzialem przedliftowy klimatronik ? moglbys pokazac deske ? pozdro i oby sie dobrze sprawowala, jechala i malo palila nie bardzo nad nią myslałem bo cena kosmiczna srodek jest w 100 % polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Fajny wykurw.acz Czekamy na mody Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sliczna ta a3 Jak zrobisz ja tak jak swoja byla a4 to napewno bedzie wymiatac Gratuluje zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 za***ista furka sokol, szkoda ze nie czerwona :> żart , jakie plany na mody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sunia 1 klasa a powiedz jak odczucia przestrzenne , bo jak się nie myle to zawsze kąąąąbi latałeś , nie za małe to to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Szukaj tylko fotelu kierowcy od jakiego angola, bo chyba niezle stetrany jest... Moim zdaniem zmiana za***ista! w dobrym stanie jest, na zdjeciach tak wyszło lipowato Potwierdzam Wnętrze jest w bardzo dobrym stanie, powiem szczerze że jak zobaczyłem foto wykonane przez Kamila pomyślałem - "ale z niego brudas, żeby tak pobrudzić i zniszczyć wnętrze przez tydzień" Tak więc jak jeszcze była w Lublinie wnętrze miała czyściutkie - ten Kraków jej nie służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ee tam od razu, mało wybredni jesteście :gwizdanie: po prostu s3, jak Kamil skończy rezać wymieniać itp to będzie Gratki Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bardzo fajny czarny dzikus PS. masz jakąś fotkę nie liźniętą photomatrixem? Klimat jest ale chciałbym ją zobaczyć w naturalnych barwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Furka elegancka kolorek odpowiedni jak na S3 Szkoda że w S3 nie wkładali motoru 2.7 BiT :kox: nie wiem czy gdzieś powstał taki projekt ale wtedy by był odlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 poza felga to miodne auto, moja zona taka chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kamil skończy rezać wymieniać itp to.. ..sprzeda jak zwykle :tongue4: Furka kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sokół fura ciekawy jestem wrażeń z jazdy....... dokonałeś myśle dobrego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bardzo fajny czarny dzikus PS. masz jakąś fotkę nie liźniętą photomatrixem? Klimat jest ale chciałbym ją zobaczyć w naturalnych barwach. nie używam photomatrixa ale masz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bardzo dobry wybór Sokół Tylko gdzieś Ty k*#%a się wczoraj podziewał pod tym Krokusem ? I odbieraj telefony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 nooo to jest machina! fajne auteczko zapodałeś, ja i tak bym pakował odrazu 19'' jest powodzenia w modach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie używam photomatrixa Mniejsza z tym czego używasz do zmiany fotek, wiadomo o co chodzi. Autko kozackie aż miło popatrzeć. Jestem ciekaw jak będzie wyglądała jego dalsza historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi