Ogi Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wszyscy sie chwala to i ja malej dzis kompiel zafundowalem i kilka fotek strzelilem ( na kilka mi sie ojciec wcisnal z francuzem ale niech mu bedzie ):
Iverson Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Fajna ,fajna,tylke te fele troszki za małe jak na takie duze autko!!! ale ogólnie gitersko!! :biggrin:
Ogi Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dzieki, aluski to swiezy nabytek i takie zostaja za duzo jezdze zeby sobie pozwolic na wiekszy rozmiar felgi i mniejszy profil komfort najwazniejszy. W planach jest druga niunia do zabawy to tam juz cos wiekszego sie znajdzie .
Gość zdeniu Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 no no no piękna koniecznie musisz zalecieć na jakis spocik
rafalekx Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 bardzo ładny avancik :exclaim: A co najważniejsze z mocnym klekocikiem
Bartek480 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Bardzo fajny Avancik :smile: fajne felgi
Piotrek98igo Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 ładny ładny i felgi tez fajne
T-żółw Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 B6 avancik zawsze malinka, ladny kolorek
piwkoo Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Śliczniutka bardzo mi się podoba :biggrin:
pre_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 no przyjemne ! szkoda, że się nie skusisz na większe felgi Ogi, planujesz coś z mocą ? o ho ho ho dziki warszawskie będą zadowolone :
bartek213 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jest czego pozazdroscic bardzo ladny avancik
Ogi Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2007 no przyjemne !szkoda, że się nie skusisz na większe felgi Ogi, planujesz coś z mocą ? o ho ho ho dziki warszawskie będą zadowolone : Obrazek Heheh widze ze czuje oko masz ( a mialem nadzieje ze nikt az tak sie przygladac nie bedzie hehe ). Co do mocy to w ciagu miesiaca ( moze duzo szybciej wszystko zalezy od tego kiedy bede mial troche wiecej czasu ) wybieram sie do Diagtronika na chipsy w planach 19x ( gdzie x liczba z przedzialu 1-5 :) ) i jakies 400-420 NM. I to wszystko, w zmiany turbo itp. nie bede sie bawil bo w w najblizszej przyszlosci ( tj. jakies 5-6 miesiecy ) planuje zakup S4 w B5 i to bedzie moja zabawka do szalenstw. Czarna jest przeznaczona na trasy i dalsze wypady .
Robson Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Fajna ,fajna,tylke te fele troszki za małe jak na takie duze autko!!! ale ogólnie gitersko!! felgi stworzone dla tego autka wygląda jak czarny pajączek Bardzo ładne zadbane autko, jeszcze poprosimy zdjęcia wnętrza.
pre_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 bo w w najblizszej przyszlosci ( tj. jakies 5-6 miesiecy ) planuje zakup S4 w B5 i to bedzie moja zabawka do szalenstw aaa ... aaaa....aaaa.... Chciałem o to zapytać też właśnie, ale widzę że odpowiedź udzielona JA mam podobny plan, aczkolwiek nie będzie to S4, ale coś ze stajni Audi (trochę starsze, taki klasyk do zabaw). Ttylko najpierw zmiana auta żony czeka.... planuje zakup S4 w B5 i to bedzie moja zabawka aaa...aaaa... aj, aj, aj....
alvaro Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 auto barzo ładne :exclaim: maże jakiśmini spocik ( ja jestem spod Malborka) co do czipsów to może masz ochotę 18. kwietnia wybrać się do Starogardu Gdańskiego będzie tam Rogal z Wawy
maki1000 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Śliczotka. Mi tu do szczęście tylko chromów brakuje ! Ale i tak jest piękna
Rekomendowane odpowiedzi