Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi :)

Edytowane przez tomekxp2

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jelena. Bojka już full :kwasny: Bliżej morza Bojka i z basenem ale te 90m przeboleje :wink: Tyle samo bym zapłacił w PL nad zimnym bałtykiem. Dzięki jeszcze ra Artur :hi:

Będziesz miał blisko do wodopoju bo ta willa jest obok jedynego marketu w mieście :)

Opublikowano

Witam, wybieram się ok 10-go sierpnia do Chorwacji (żona + dziecko 4 lata) . Poczytałem trochę forum plus inne polecane stronki i znalazłem 3 najczęściej polecane miejscowości: Baśka Voda, Makaraska, Promajna - mam nadzieje, że nie przekręciłem nazw. Którą miejscowość polecacie na pierwszy raz i kiedy bukować miejsce noclegowe, żeby nie było za późno ? Może ktoś był w jednej z tych trzech miejscowości i poleci jakieś noclegi :)

mogę Ci jeszcze polecić Tucepi :)

Opublikowano

A masz może kolego jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty/hotele/gospodarzy w Tucepi ? :)

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

A masz może kolego jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty/hotele/gospodarzy w Tucepi ? :)

DSC0106JP_weshnpa.jpgDSC0074JP_weshnhp.jpg

tutaj byliśmy 2 lata temu, do morza przejść przez ulicę i 100m spacerkiem :)

Opublikowano

A jak warunki ? ile płaciłeś za dobę ? Polski znają czy po angielsku można się dogadać ?

Opublikowano

Baśka Voda i Makarska faktycznie fajne miejscowości ale są istotne minusy , tłumy ludzi ,ciasno na plaży,plusy dużo atrakcji (fajne miejsca ale na wizytę)

Promajna mała kameralna miejscowość plusy spokój cisz minusy mało atrakcji .

Podgora złoty środek tzn.atrakcje vs wypoczynek .Polecam.

Opublikowano

Ok, poczytam i zastanowię się jeszcze. Narazie decyzja gdzie jechać nie zapadła ostatecznie.

Opublikowano

A jak warunki ? ile płaciłeś za dobę ? Polski znają czy po angielsku można się dogadać ?

dogadasz się w miarę po polsku, sprawdzę ile płaciłem, chyba, że Pajda sobie wcześniej przypomni :wink:

Opublikowano

podgora - tez polecam ;)

Opublikowano

Poczytałem trochę i muszę przyznać, że ciekawa ta miejscowość Podgora. Czy ktoś ma jakieś sprawdzone/ polecane noclegi w tej miejscowości ? :)

Opublikowano

dogadasz się w miarę po polsku, sprawdzę ile płaciłem, chyba, że Pajda sobie wcześniej przypomni :wink:
Z tego co pamiętam to 15 euro na dobę od osoby
Opublikowano

Kurcze przepłaciłem ;) ,ja u nich zapłaciłem 20 euro za osobę ,chyba słabo się targowałem.

Ale i tak polecam, dają poczęstunek alkoholi i fig.

Wiśniówkę z kardamonem mają zajeb....ą :kox: .

Opublikowano

Kurcze przepłaciłem ;) ,ja u nich zapłaciłem 20 euro za osobę ,chyba słabo się targowałem.

mam jeszcze od nich jakąś nienapoczętą flaszkę :kox:

Opublikowano

Zależy kiedy byłeś? My we wrześniu i dla tego taka cena [emoji6]

A planuje koniec sierpnia początek września. Makarska a dokładnie promajna. Jakie ceny za kwatery?

Ja też w Promajna już mam zaklepane :kox: 100e za apartament 3 pokojowy z kuchnia i lazienka :wink: od 27 sierpnia będe daj info jak będziesz szczelimy jakąś butlę :wink:
Będzie spot [emoji41]

My ze stanleyem mamy od 7.09 [emoji3]

Opublikowano

Szkoda, że nie w czerwcu:/

Opublikowano

Do kiedy będziesz na miejscu?? Ja zaczynam pobyt w Makarskiej 04.07 :wink:

Opublikowano

Do kiedy będziesz na miejscu?? Ja zaczynam pobyt w Makarskiej 04.07 :wink:

Mam urlop do 04.07 ale może uda się go przedłużyć albo przesunąć. Będę w Podgórze, jakby co :drinks:

Edytowane przez Armi

Opublikowano

Napiszcie Panowie, kto, kiedy i gdzie jedzie - w wolnej chwili podepnę to do pierwszego posta :wink:

Opublikowano

Armi - Podgóra (lub Tucepi) - 2 połowa czerwca