Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha no bo własnie szukałem ile kosztuje winieta w chorwacji a wyszukiwało mi tylko ceny za poszczegulne odcinki wiec nie wiedziałem o co chodzi

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Vvg

Opublikowano

pany jechal już ktoś w tym sezonie do Chorwacji?

W tym roku odpuszczam chyba bo trochę boję się o problemy z uchodźcami na granicach i w samym Cro :kwasny:

Ale jeśli byłby spokój to może we wrześniu bym cyknął do promajny :kox:

Siemasz mlody ja lece we środe do jeleny ;) wiec jak co moge Ci zapodac info co z uchodzcami jak dolece ;) ale pytalem Mio mowi ze ne ma problema ;)

Opublikowano

Siema. Ja w tym roku chyba musze odpuścić bo się buduje... A jeszcze w tamtym tygodniu dostałem info z banku ze na zabudowę siedliskowa nie dostane kredytu. Także się wkurwilem oporowo bo musze ciulac na cały dom z wypłat. Wiec w tym roku na pewno z cro nici. Ale daj info może coś się odmieni:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

27.06 - 06.07.16 Riwiera Makarska (wyjazd w ciemno Podgora) :decayed:

Opublikowano

Siema. Ja w tym roku chyba musze odpuścić bo się buduje... A jeszcze w tamtym tygodniu dostałem info z banku ze na zabudowę siedliskowa nie dostane kredytu. Także się wkurwilem oporowo bo musze ciulac na cały dom z wypłat. Wiec w tym roku na pewno z cro nici. Ale daj info może coś się odmieni:wink:

Tapnięte z SGS5

hehe zawsze mozesz spakować 30kg karkówki i grilowac :D

meksykańców nie ma nigdzie nie widziałem ani na trasie ani na granicy ani na dubrovniku ani nigdzie :D

Opublikowano

Tapnięte z SGS5

hehe zawsze mozesz spakować 30kg karkówki i grilowac :D

meksykańców nie ma nigdzie nie widziałem ani na trasie ani na granicy ani na dubrovniku ani nigdzie :D

Ciepło w Promajnie? :naughty:

Opublikowano

Zimnooooo jak sam skurczysyn 26-28 wieczorami 18-22 :) jak dla mnie w sam raz a nawet za cieplo za dnia :) woda ma 21 ;)

Opublikowano

Zimnooooo jak sam skurczysyn 26-28 wieczorami 18-22 :) jak dla mnie w sam raz a nawet za cieplo za dnia :) woda ma 21 ;)

To się jeszcze nie nagrzalo konkretnie. Ja jak byłem miała 25:kox:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

nie no pewnie że nie jak byłem w sierpnu to ledwo czułem chłodek :D

no początek sezonu jest Panie :) ale za to cisza spokoj.. no i na Dubrovniku spokojnie murami przeszliśmy z dzieciakami.. a tak w sezonie .. to noga na nodze daj spokoj :)

Opublikowano

W połowie lipca lepiej jechać w ciemno czy coś szukać, czy już za późno na szukanie kwater ?

Jeśli tak to może ma ktoś namiary na w miarę fajne kwatery, rejon Makarskiej, 4 osoby dorosłe.

Opublikowano

Ja byłem raz koniec czerwca i raz koniec lipca w ciemno. Szukanie kwatery trwało ok. 30 minut. W tym roku też w ciemno.

Opublikowano

Siema

Warto wymieniać euro/złotówki w Chorwacji czy czy jechać z kunami i euro do Chorwacji gdzie będzie taniej?

Opublikowano

Lepszy kurs jest jak wyjdziesz euro na kuny.

Chociaż teraz euro poszło w gore wiec chyba jeden pieron.

Mozesz karte do bankomoatu zabrac tez nie wychodzi to zle.

Opublikowano

Rok temu byliśmy na końcu Pag, jak po przyjeździe zobaczyliśmy jeden domek z booking to się załamałem, na szczęscie w ciemno wybraliśmy coś zaraz,

20150829_200056.jpg

potem i tak jedna przeprowadzka w jeszcze lepsze miejsce:

20150901_113435.jpg

Przełom sierpnia/września, w dzień wyjazdu takie oberwanie chmury że wycieraczki przy 50km/h nie zbierały. Ale miejsce ogólnie polecam, w pobliży paski syr jak wiadomo i kozy...

Opublikowano

Siema

Warto wymieniać euro/złotówki w Chorwacji czy czy jechać z kunami i euro do Chorwacji gdzie będzie taniej?

najlepiej zabrać euro i wymieniac tu na miejcu na kuny ;)

właśnie tu siedzę wiec sprawdzone..

w exchangu daja 7.33 - promajna 7,44 - makarska - kuny z jednego euro..

w dodatku jak na stacji płacisz euro to przeliczaja jeszcze lepiej .. około 8 kun z jednego euro..

u mnie w Toruniu za jeden euro mogłbym kupić 6,9 kuny.

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

Tak samo robilem, bralem euro i wymienialem na kunasy :)

Opublikowano

Siema

najlepiej zabrać euro i wymieniac tu na miejcu na kuny ;)

właśnie tu siedzę wiec sprawdzone..

w exchangu daja 7.33 - promajna 7,44 - makarska - kuny z jednego euro..

w dodatku jak na stacji płacisz euro to przeliczaja jeszcze lepiej .. około 8 kun z jednego euro..

u mnie w Toruniu za jeden euro mogłbym kupić 6,9 kuny.

Jak wygląda wymiana zł na kuna w zeszłym roku 998zł=1750kn w exchangu Baska Voda

Edytowane przez dobry1

Opublikowano

jedzie ktoś w pt wieczorem :decayed:

Opublikowano

jedzie ktoś w pt wieczorem :decayed:

Tak ale na zator[emoji6] klubowe urodziny śląska

Edytowane przez pajda