l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) No to jestem, trasa poszła sprawnie, ciekawe ile tym razem mandatów przyjdzie. Jeden już zebrałem na chorwackiej autostradzie ? Piękne A4 B9 3.0 Tdi z wideorejestratorem. W Słowenii jest autostrada do granicy, nie ma już chyba sensu omijać tego odcinka i tracić czasu. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez l.e.s.t.e.r
mariusz36 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 8 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: No to jestem, No w końcu , bo czekam na info o pogodzie . Widzę że nawet nie jest zła . Ja ruszam wieczorem . Maćku !!! jesteś nie poprawny z tymi mandatami . Laleczka prezentuje się zacnie .
l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Nie ma tragedii z pogoda ale d*py tez nie urywa. Raczej wez bluzy, długie gacie na wieczór też trzeba mieć.
Voucher Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Panowie, Znacie jakieś ciekawe kwatery dla 2 osob w CRO na wrzesien? Edytowane 13 Maja 2019 przez Voucher
wesz82 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 48 minut temu, Voucher napisał: Panowie, Znacie jakieś ciekawe kwatery dla 2 osob w CRO na wrzesien? W sierpniu już pod koniec jest luźniej. Myślę że we wrześniu możesz smialo pojechać bez rezerwacji i tam szukać na miejscu
pulpecik Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Godzinę temu, Voucher napisał: Znacie jakieś ciekawe kwatery dla 2 osob w CRO na wrzesien? Początek września dla mnie idealnie na Chorwację. Jeszcze solidne upały ale już rzadko takie gnębiące(akurat znam z tego okresu Makarską Riwierę, tam lubiłem...). Ceny idą w łeb wyraźnie na kwaterach. Szukać trzeba na bogato -na samym brzegu i targować ostro. Ja udawałem zawał, bo kobietki były wiekowe ale wesołe więc poszło super("kuken ma morze tu je!") Absolutnie bym nie rezerwował nic, tylko punkt na mapie i jadę. Pierwszy raz punkt zawiódł -minąłem Tucepi, bo nie było gdzie stanąć akurat i kij z nim, następna Podgora. 40 minut po zajechaniu już rzeczy wnosiłem. Kwatery przy samym brzegu(bliżej to tylko namiot na chodniku), parking kilkanaście metrów dalej w przystani jachtowej na kartę. Fajna miejscowość, kwatera świetna, tzw. studio. Gospodża Irina się tym z Zagrzebia zajmowała wówczas, chwaliła bardzo termin w okolicach 5 września. I korków nie było na bramkach i tłoku nadmiernego... Kurde, jeszcze nie ma decyzji w tym roku dokąd. Może znowu tam....
cysiek18 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 18 minut temu, Voucher napisał: Panowie, Znacie jakieś ciekawe kwatery dla 2 osob w CRO na wrzesien? W tamtym roku byliśmy z żoną w miejscowości Brela. We wrześniu elegancko, w miarę spokój, jest gdzie pochodzić itp. Spaliśmy tu, bardzo w porządku młodzi ludzie, wszystko jak na zdjęciach. https://www.facebook.com/sea.paradise.brela/?ref=page_internal
Voucher Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Myślałem jeszcze ewentualnie o Czarnogórze, bo podobno ceny duzo niższe, a i widoki lepsze. Macie jakies doswiadczenie?
chudineze Opublikowano 15 Maja 2019 Opublikowano 15 Maja 2019 W dniu 13.05.2019 o 14:51, Voucher napisał: Myślałem jeszcze ewentualnie o Czarnogórze, bo podobno ceny duzo niższe, a i widoki lepsze. Macie jakies doswiadczenie? Ja byłem 5 lat temu tu ->https://www.booking.com/hotel/me/apartmani-nensy.pl.html było super. Wtedy było dużo taniej niż w Chorwacji nie wiem jak teraz trzeba by było to porównać. Waluta tam to Euro.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Maja 2019 Opublikowano 26 Maja 2019 W zeszłym togodniu dostałem kolejne wezwanie do zapłaty z Czech, kwota nie duża ale zawsze to parę złotych. Kiedy człowiek myśli że to już wszystko do zapłacenia i nie było znowu takiej tragedii, ktoś przysyłam mi 9 mandatów z ferii zimowyc ?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Maja 2019 Opublikowano 26 Maja 2019 4 minuty temu, Dev napisał: Samolot taniej wychodzi .... lepiej nie gadać, żona mi powiedziała że ostatni raz gdzieś autem jedziemy/wypożyczamy ?
wesz82 Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 6 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: W zeszłym togodniu dostałem kolejne wezwanie do zapłaty z Czech, kwota nie duża ale zawsze to parę złotych. Kiedy człowiek myśli że to już wszystko do zapłacenia i nie było znowu takiej tragedii, ktoś przysyłam mi 9 mandatów z ferii zimowyc ? Szacunek za to że nie odpuszczasz mimo tylu pamiątek z wakacji. Parę latek temu nie mogliby zrobic Ci nic ale teraz niestety... Tak by policzył tamten rok plus ten i wyszlyby nawet fajne wakacje.
Bruuuum Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 W dniu 13.05.2019 o 14:51, Voucher napisał: Myślałem jeszcze ewentualnie o Czarnogórze, bo podobno ceny duzo niższe, a i widoki lepsze. Macie jakies doswiadczenie? W dobrym lokalu smaczny obiad 4 euro. Mniej ludzi niż w Chorwacji i ogólnie Czarnogórcy > Chorwaci
Dev Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 16 minut temu, wesz82 napisał: Wtf??? Co ? Plaży nie widział ?
wesz82 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 14 minut temu, Dev napisał: Co ? Plaży nie widział ? Jak nie jak tak.. Co roku moja mnie zabiera kilka razy bym się do piachu już przyzwyczail? Plaża trochę mało przypomina te z Cro?
ra.vi Opublikowano 24 Czerwca 2019 Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Witam Dałem się namówić żonie i w tym roku jedziemy po raz pierwszy do Cro w okolice Trogiru. Jaką trasę najlepiej teraz wybrać jadę w niedziele 30.06 z okolic Żor na Śląsku. Gdzie kupować winiety i gdzie najlepiej tankowac. Z każdym dniem bliżej wyjazdu coraz więcej pytań... Edytowane 24 Czerwca 2019 przez ra.vi
Rekomendowane odpowiedzi