kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 AUDI A4 2000r - 2,5 TDI Wyposażenie: - 2x elektryka - kilka jaśków - klima - tempomat - webasto - alu 15" (seria) obecnie zimówki Ato małe kuku:) jakiś "ktoś" puknął na parkingu Małe mody - alu 17" oponka 205/45 goodyear - gwint MTS-Technik - podwójny wydech /końcówki/ - BRA na maskę /okazjonalnie/ - powrót do oryginalnych lamp tylnych - kilka części z ASO: podszybie, ramki na halogeny, blenda na prawy głośnik - cały /nie pęknięty/ grill (zdjęcia później wstawię)
Miloszzz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Bez zastrzeżeń. Powrót do ori lamp mistrzowska felga mistrzowski wydech i gleba Tylko szybki troche sciemnic.
kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 jakoś mi wypadły z głowy te szybki :>
soolek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mam nadzieję tylko, że za często z tą skarpetą na masce nie jeździsz
antonio Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 wielki pozytyw za zmianę lamp ładna sztuka, wrzuć zdjęcia wnetrza
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mam nadzieję tylko, że za często z tą skarpetą na masce nie jeździsz to akurat koszmarnie wygląda
Skyliner89 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zmiana na ori tylne lampy a ogólnie fajna Audiczka , tylko ciekawe jak z trwałością 2.5 TDI ...
antonio Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 tylko ciekawe jak z trwałością 2.5 TDI ... wszystko zależy od tego KTO I JAK wcześniej eksploatował bryczkę
Alona Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 no, nareszcie jakies porządne AFB czarne w sedanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mody mega na plus, ale ta skarpeta, to no może... pozostawie to bez komentarza :kox: czekamy na fotki środeczka :naughty: ps. nie zaczynajcie dyskusji na temat 2,5tdi, bo to nie ma sensu
adrianus Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 ladna sztuka! lampy tyl i fele na + nie stawiasz czasem kolego auta na jarockiej? jak tak to jestesmy ziomki z osiedla, lol:)
kwiatko Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 skarpeta na masce założona była raz na jakieś 10-15 min no, nareszcie jakies porządne AFB czarne w sedanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kolor to jakaś ciemno granatowa perła (tak mówił lakiernik co mi ten błotnik malował) Adrianus - trochę dalej
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 zmiany na + tylne lampy jednak co ori to ori bo wygl ądają najlepiej fele też niczego sobie, tylko ja bym się bał tego silnika ale to tylko po tym co się słyszy no i fotki środka by się przydały
Alona Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Pucek, lepiej bój sie Boga skarpeta na masce założona była raz na jakieś 10-15 min no, nareszcie jakies porządne AFB czarne w sedanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kolor to jakaś ciemno granatowa perła (tak mówił lakiernik co mi ten błotnik malował) patrz no, a wyglada jak blizniaczka mojej, myślałam, że czarna audica
antonio Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Pucek, lepiej bój sie Boga skarpeta na masce założona była raz na jakieś 10-15 min no, nareszcie jakies porządne AFB czarne w sedanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kolor to jakaś ciemno granatowa perła (tak mówił lakiernik co mi ten błotnik malował) patrz no, a wyglada jak blizniaczka mojej, myślałam, że czarna audica lepiej żeby były różniące się od siebie
AdamsDH Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Furka konkretna. Mozesz zapodac co to za koncowki wydechu wspawales? Obcinales cale stare fajki czy tylko "kolanka"?
kwiatko Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mozesz zapodac co to za koncowki wydechu wspawales?Obcinales cale stare fajki czy tylko "kolanka"? obciąłem tylko kolanka. zdjęcia środka będą niedługo, a co do silnika to narzekać nie mogę, mam to auto już prawie 4 lata i większych problemów nie było:) Także myślę, że większość opinii, na temat 2,5 TDI, jest wypowiadana przez osoby, które nie miały z tym motorem nic do czynienia, ale może też się mylę. Póki co to wszelkie mity dotyczące owego silnika "u mnie" są rozwiane
AdamsDH Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kwiatko, ja tez (odpukac i wypluc przez lewe ramie :-) )nie mialem zadnych problemow z AFB, grunt to kupic zadbany i potem dbac samemu. Jedyne co mnie unieruchomilo odkad mam swaje AFB to zapowietrzenie, ale to nie wina AFB tylko zaworka zwrotnego na filtrze paliwa. Wymienilem odpowietrzylem i hula dalej. Mozesz kopsnac jakiegos linka gdzie te fajki kupowales, jakas firma czy cos. nie dymi Ci po dupce?
Rekomendowane odpowiedzi