Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja rowniez dziekuje za spocik wow a ty za co masz ostrzeżenie? dzięki za zlota spooko nr konta znasz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no frekwencja coraz lepsza tylko chu**jowo przyjechać na końcu bo pierwsze 5 min zajmuję przywitanie się, następne 15 min zbieranie haraczu i 20 min rozdawanie autografów + pozowanie do zdjęć
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 chodzi o ta pania z Hondy Slask :gwizdanie: Yes. Nie dałem rady dojechać na spota Sorry koledzy
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzięki za spota panienki Było miło i WESOŁO....
Kanar Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Szukam pracy Witam w klubie Pytanie z innej beczki: miał ktoś z Was do czynienia z sądem pracy?? bo moja firma w moim mniemaniu na prostą już nie wyjdzie a chciałbym dostać należne mi wypłaty
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Szukam pracy Witam w klubie Pytanie z innej beczki: miał ktoś z Was do czynienia z sądem pracy?? bo moja firma w moim mniemaniu na prostą już nie wyjdzie a chciałbym dostać należne mi wypłaty dzwoń po Keżora, widać po nim, że ćwiczy, a ten wściekły wzrok zrobi robotę
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 siema Kanar no frekwencja coraz lepsza tylko chu**jowo przyjechać na końcu bo pierwsze 5 min zajmuję przywitanie się, następne 15 min zbieranie haraczu i 20 min rozdawanie autografów + pozowanie do zdjęć hehe mam to samo :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:16_________________________________________________a żuber robi psssssyyyttt
Maxito Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 COS szybko wam poszło ... :kox: ale frekwencja masakra więcej niż na gl :tongue4:
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a żuber robi psssssyyyttt I warka też robi pssssyyttttt
Maxito Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 krolu znowu się będzie napinał BO U NAS W KATOWICACH... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a żuber robi psssssyyyttt I warka też robi pssssyyttttt krolu znowu się będzie napinał BO U NAS W KATOWICACH... :polew: :polew: hehe Krolu skacze z kwiatka na kwiatek
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 krolu znowu się będzie napinał BO U NAS W KATOWICACH... :polew: :polew: Krolu jest gliwicki - to już wiemy od dawna Stan ja już mam
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 miałem nie pić :gwizdanie: naprawdę ale Basia kupiła czteropak tyskiego :doh1: :beer1:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:24_________________________________________________ krolu znowu się będzie napinał BO U NAS W KATOWICACH... :polew: :polew: Krolu jest gliwicki - to już wiemy od dawna Stan ja już mam bęc
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 krolu znowu się będzie napinał BO U NAS W KATOWICACH... :polew: :polew: Krolu jest gliwicki - to już wiemy od dawna Stan ja już mam Ostatnio się nawet bardzo unosił że jest z gliwic :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 gregory a Ty ziom czemu nie dojechałeś [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:28_________________________________________________ja mam drina w łapie, moja mi podniosła ciśnienie.........miałem wypić jednego ale ten jeden poszedł na dwa łyki
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło
Rekomendowane odpowiedzi