Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 haratacz powrócił z pracy widzę że tutaj jakieś dziwne plany chodzą po głowie co niektórym :gwizdanie:
WujekA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Co w końcu z tą niedzielą, jedzie ktoś na zlocik do kraka
Adrenalina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!?
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie
Adrenalina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie oooo jak dobrze że jesteś.... daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie oooo jak dobrze że jesteś.... daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie :polew: Klub Czekolada, Chorzów, ul. Dworcowa 6 ja będę od 20
Bulik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie tak wogóle to
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie oooo jak dobrze że jesteś.... daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie :polew: Klub Czekolada, Chorzów, ul. Dworcowa 6 ja będę od 20 bezemnie krolu zdrada ;( ;(
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bezemnie krolu zdrada ;( ;( wpadaj ja nikomu nie bronię
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bezemnie krolu zdrada ;( ;( wpadaj ja nikomu nie bronię nie spoko za daleko mam :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bezemnie krolu zdrada ;( ;( wpadaj ja nikomu nie bronię nie spoko za daleko mam :gwizdanie: Diman jak pojedziesz daj znac dorzuce się do paliwka... :naughty:
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 bezemnie krolu zdrada ;( ;( wpadaj ja nikomu nie bronię nie spoko za daleko mam :gwizdanie: Diman jak pojedziesz daj znac dorzuce się do paliwka... :naughty: mario jak sie uda z robota ze bede na miejscu to przyszla sroda jest juz pewno
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Spoko Diman bede miał to na uwadze z ustawieniem sobie zmiany w pracy.... :wink4:
Adrenalina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie oooo jak dobrze że jesteś.... daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie :polew: Klub Czekolada, Chorzów, ul. Dworcowa 6 ja będę od 20 ej no nie rób mi tego.... z Wami nie da sie upijać na smutno
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ej no nie rób mi tego.... z Wami nie da sie upijać na smutno tzn. mam nie iśc?
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Spoko Diman bede miał to na uwadze z ustawieniem sobie zmiany w pracy.... :wink4: nie zmieniaj badz twardy idz na rano bezposrednio do roboty [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:38_________________________________________________ :wallbash: gdzie jest Krolu ?!?!? Jestem na wezwanie oooo jak dobrze że jesteś.... daj no bliższy namiar na tą czekolade, bo jak sie dzisiaj nie napije, to chyba sobie :polew: Klub Czekolada, Chorzów, ul. Dworcowa 6 ja będę od 20 ej no nie rób mi tego.... z Wami nie da sie upijać na smutno kochana blondynko nie ma co pic za smutki trzeba sie cieszyc [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:39_________________________________________________ ej no nie rób mi tego.... z Wami nie da sie upijać na smutno tzn. mam nie iśc? idz idz rozeznaj teren na przyszly tydzien mnie przedstawisz jakimś pięknym paniom [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:40_________________________________________________stanley co ty znowu zrobiles tej twojej pieknosci ze sie tak smuci
Rekomendowane odpowiedzi