Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja w domu i mam życiową rozkminke czy iść jutro jak człowiek do roboty... czy może rozlać sobie drina (0.7wyskacza) i w razie czego 0.7wyboworej i w razie czego 5xżubr i jutro urlop :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

no to masz problem :gwizdanie: ja sie zastanawiam czy uda mi sie zrobić mega kurwiarza z MK1 :decayed:

ale co wtedy audiola w odstawe? i cała moc przeżucona na MK1 ? czy robisz a4 i dopiero gulfa?

pomysł fajny kultowe auto można z niego dużo wykrzesać tylko dużo czasu trzeba noi kasiory :confused4: ale dla końcowego efektu myślę że było by warto :cool1:

tak :decayed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________ :polew:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________nie no audi do serii i zrezać golfa pożądnie :decayed:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja w domu i mam życiową rozkminke czy iść jutro jak człowiek do roboty... czy może rozlać sobie drina (0.7wyskacza) i w razie czego 0.7wyboworej i w razie czego 5xżubr i jutro urlop :mysli:

Idź na całość :banan2:

Opublikowano

Idź na całość :banan2:

mam smaki ale się raczej powstrzymam do weekendu niedaleko :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________

nie no audi do serii i zrezać golfa pożądnie :decayed:

albo audi w serii i ścigacza dokupić :gwizdanie:

Opublikowano

mam potwierdzenie: krolu jest w Czeko :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:09_________________________________________________a ja sobie zrobiłem właśnie drina :decayed:

Opublikowano

no to masz problem :gwizdanie: ja sie zastanawiam czy uda mi sie zrobić mega kurwiarza z MK1 :decayed:

Ty się nie zastanawiaj tylko kompletuj tajle :decayed:

Opublikowano

żebym sie zabił ? :polew:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:11_________________________________________________http://www.allegro.pl/item986703433_bbs_rm.html :kox:
Opublikowano

żebym sie zabił ? :polew:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:11_________________________________________________http://www.allegro.pl/item986703433_bbs_rm.html :kox:

będziesz jeździł do 3000obr/min :decayed:

Opublikowano

hehe nom skóre już masz :tongue4:

fele eleganckie MK1 pod kolor na mega glebie i jak dla mnei rewelka

Opublikowano

ale ten Jack Daniels dobry :decayed: co ja gadam, pyszny :naughty:

i znowu pije przez Baśke, miałem po nią jechać do Czeko, to mi gada, że sobie poradzi... :gwizdanie:

Opublikowano

spadam spać :hi:

Opublikowano

spadam spać :hi:

:hi:

Opublikowano

Ehh mam dość tej j**anej roboty :wallbash:

Keżor sprzedaj mi wtryski na poprawę humoru :decayed:

Opublikowano

ale ten Jack Daniels dobry :decayed: co ja gadam, pyszny :naughty:

i znowu pije przez Baśke, miałem po nią jechać do Czeko, to mi gada, że sobie poradzi... :gwizdanie:

no widzisz a mówiłeś że perfumy są do d*py :cool1:

Keżor a może coś takiego byś chciał :gwizdanie:

http://www.moto.allegro.pl/item986409864_renault_r5_w_dobrym_stanie_bardzo_mocne.html[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:26_________________________________________________siema Rafał :hi:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:26_________________________________________________ja się zawijam narkaa :hi:

Opublikowano

Jak renault 5 to tylko TURBO :evil: to jest dopiero popierdzułka mała :kox:

Opublikowano

Ja też spadam do wyrka, 3-m cie się :hi:

Opublikowano

ja też dzisiaj wcześniej wymiękam... :hi:

Opublikowano

ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :radocha:

dzieki, resecik okey ! :good:

Opublikowano

Dzień dobry! :>

Żeby nie trza było robić "przywracania systemu" :decayed:

Opublikowano

:punish:

na drugi raz jak bedziesz wracać przez miasto to tak nie krzycz, niektórzy o tej godzinie już śpią :gwizdanie: