keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ja w domu i mam życiową rozkminke czy iść jutro jak człowiek do roboty... czy może rozlać sobie drina (0.7wyskacza) i w razie czego 0.7wyboworej i w razie czego 5xżubr i jutro urlop :polew: :polew: no to masz problem :gwizdanie: ja sie zastanawiam czy uda mi sie zrobić mega kurwiarza z MK1 ale co wtedy audiola w odstawe? i cała moc przeżucona na MK1 ? czy robisz a4 i dopiero gulfa? pomysł fajny kultowe auto można z niego dużo wykrzesać tylko dużo czasu trzeba noi kasiory ale dla końcowego efektu myślę że było by warto tak [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________ [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________nie no audi do serii i zrezać golfa pożądnie
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ja w domu i mam życiową rozkminke czy iść jutro jak człowiek do roboty... czy może rozlać sobie drina (0.7wyskacza) i w razie czego 0.7wyboworej i w razie czego 5xżubr i jutro urlop :polew: :polew: Idź na całość
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ja w domu i mam życiową rozkminke czy iść jutro jak człowiek do roboty... czy może rozlać sobie drina (0.7wyskacza) i w razie czego 0.7wyboworej i w razie czego 5xżubr i jutro urlop :polew: :polew: Idź na całość mam smaki ale się raczej powstrzymam do weekendu niedaleko :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________ nie no audi do serii i zrezać golfa pożądnie albo audi w serii i ścigacza dokupić :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 mam potwierdzenie: krolu jest w Czeko :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:09_________________________________________________a ja sobie zrobiłem właśnie drina
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ja w domu i mam życiową rozkminke czy iść jutro jak człowiek do roboty... czy może rozlać sobie drina (0.7wyskacza) i w razie czego 0.7wyboworej i w razie czego 5xżubr i jutro urlop :polew: :polew: no to masz problem :gwizdanie: ja sie zastanawiam czy uda mi sie zrobić mega kurwiarza z MK1 Ty się nie zastanawiaj tylko kompletuj tajle
keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 albo audi w serii i ścigacza dokupić :gwizdanie: żebym sie zabił ? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:11_________________________________________________http://www.allegro.pl/item986703433_bbs_rm.html
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 albo audi w serii i ścigacza dokupić :gwizdanie: żebym sie zabił ? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:11_________________________________________________http://www.allegro.pl/item986703433_bbs_rm.html będziesz jeździł do 3000obr/min
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 albo audi w serii i ścigacza dokupić :gwizdanie: żebym sie zabił ? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:11_________________________________________________http://www.allegro.pl/item986703433_bbs_rm.html hehe nom skóre już masz fele eleganckie MK1 pod kolor na mega glebie i jak dla mnei rewelka
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ale ten Jack Daniels dobry co ja gadam, pyszny i znowu pije przez Baśke, miałem po nią jechać do Czeko, to mi gada, że sobie poradzi... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ehh mam dość tej j**anej roboty Keżor sprzedaj mi wtryski na poprawę humoru
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ale ten Jack Daniels dobry co ja gadam, pyszny i znowu pije przez Baśke, miałem po nią jechać do Czeko, to mi gada, że sobie poradzi... :gwizdanie: no widzisz a mówiłeś że perfumy są do d*py Keżor a może coś takiego byś chciał :gwizdanie: http://www.moto.allegro.pl/item986409864_renault_r5_w_dobrym_stanie_bardzo_mocne.html[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:26_________________________________________________siema Rafał [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:26_________________________________________________ja się zawijam narkaa
bakuś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jak renault 5 to tylko TURBO to jest dopiero popierdzułka mała
gregory Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja też spadam do wyrka, 3-m cie się
Adrenalina Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey !
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Dzień dobry! :> Żeby nie trza było robić "przywracania systemu"
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! na drugi raz jak bedziesz wracać przez miasto to tak nie krzycz, niektórzy o tej godzinie już śpią :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi