Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja postaram się zrobić co w mojej mocy, aby w sobotę wpaść. Ale obiecywać nie będę żeby nie było jak ostatnio, że mi wypominano "lepiej późno niż wcale" Gregor ale kto ci wypominał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja postaram się zrobić co w mojej mocy, aby w sobotę wpaść. Ale obiecywać nie będę żeby nie było jak ostatnio, że mi wypominano "lepiej późno niż wcale" Gregor ale kto ci wypominał :gwizdanie: Guru, to było pół żartem pół serio Więcej żartem mniej serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o mnie to postaram sie być jutro a sobotę może też. Ale obiecać niestety nie mogę bo nie wiem jak z pracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o mnie to postaram sie być jutro a sobotę może też. Ale obiecać niestety nie mogę bo nie wiem jak z pracą. postaraj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja postaram się zrobić co w mojej mocy, aby w sobotę wpaść. Ale obiecywać nie będę żeby nie było jak ostatnio, że mi wypominano "lepiej późno niż wcale" Gregor ale kto ci wypominał :gwizdanie: Guru, to było pół żartem pół serio Więcej żartem mniej serio. Wiem Gregor wiem to wypominanie to też był joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 naklejki ogólnie sie nakleja gdzie kto ma rysy ale naklejaj gdzie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam wszystkich - pogoda dzisiaj dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 oby do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 pisać mi tu zaraz , kto kiedy przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ja dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No to ja wpadne tak jakoś koło 18 sierpnia potem może 15 września, 29 wrzesień lub 6 październik, koło 27 października, gdzieś w połowie listopada (10 lub 17), no i koło 8 i 29 grudnia -> zapisałeś PS. Ale to jak sobie diesla kupię :polew: [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 12:00_________________________________________________Ale dziś też będę żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 my dziś będziemy na pewno a od piątku w Brennej jesteśmy, także sobota odpada ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 no to ja sie zbieram już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_kilt Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 witam widzę że troche ciśnienie było (albo nadal jest) na wątku katowickim keżor , wiem że ostatnio sie deklarowałem , i mnie nie było , ale niestety , praca jest jaka jest i nic na to nie poradzę ... w tą sobotę chciałbym się pojawić , mam nadzieję że tym razem nic nie wyskoczy , ale jeszcze mnie na listę nie wpisuj - będę się odzywał pod koniec tygodnia z jakimś konkretnym info. pozdro i take it easy Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No i w domciu :> Keżor dzięki za spota pewnie jeszcze nie raz zawitamy u was (choć mam nadzieję w większym gronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja niestety nie wyrobiłem się dzisiaj. Miał to być mój pierwszy spocik i niestety nie udało się! Od 20ej gnije w pracy! P.S. Na kolejny raz obiecuje obecność! Dużo Was dzis było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Dzięki za zlocik - narazie skromnie ale z duszą się da to będę wpadał częściej - wtorek jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 hehe, było nas więcej niż ostatnio w Gliwicach zaraz wrzuce fotki to każdy oceni czy dużo czy mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 no to wstawiaj foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi