stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 :drool: wys 4000m vmax 200kph czas 50sec Kezor co to za quiz powital ciekawsze parametry mojego ostatniego wyczynu łooo ale wys 4000m i 200kph to jakims powolnym samolotem musiales smigac:P samolot to była konserwa i leciał jakieś 50kph na oko to gdzies sie tak bawil? to mi przypomina wyprawe na ksiezyc krazyly legendy o akademikach z polibudy :polew: :polew: hello Stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 w nowym targu sie bawiłem ale szczyty tatr było widać a rano skoczyłem z bungee w zakopcu hehe 90m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 to bungee mi nie pasowalo bo 4000m haha ale ciekawy weekend za***iście :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 to bungee mi nie pasowalo bo 4000m haha ale ciekawy weekend za***iście :kox: a z soboty na niedziele poszliśmy do klubu vavavoom przy krupówkach . łogień z d*py muza koks a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem panie kelnereczki też były fajne potem rano bungee , potem hot peperoni w pizza hut adrenalina ja nie wiem hehe no i obsługiwała nas fantastyczna pani kasia , która non stop sie do mnie uśmiechała jakbym zostawał na dłużej w zakopcu to bym ją pochytał potem pojechaliśmy do nowego targu w nowym targu pajsła mnie osa w szyje :/ ale nie zniechęciło mnie to hehe , potem lotnisko i skok a potem do dom hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLFowa Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 to bungee mi nie pasowalo bo 4000m haha ale ciekawy weekend za***iście :kox: a z soboty na niedziele poszliśmy do klubu vavavoom przy krupówkach . łogień z d*py muza koks a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem panie kelnereczki też były fajne potem rano bungee , potem hot peperoni w pizza hut adrenalina ja nie wiem hehe no i obsługiwała nas fantastyczna pani kasia , która non stop sie do mnie uśmiechała jakbym zostawał na dłużej w zakopcu to bym ją pochytał potem pojechaliśmy do nowego targu w nowym targu pajsła mnie osa w szyje :/ ale nie zniechęciło mnie to hehe , potem lotnisko i skok a potem do dom hehe taki to pożyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 taki to pożyje aż do śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 taki to pożyje aż do śmierci hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: no co tak tylko chciałem zobaczyć przecież nic więcej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: no co tak tylko chciałem zobaczyć przecież nic więcej :gwizdanie: bliżej nic nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: no co tak tylko chciałem zobaczyć przecież nic więcej :gwizdanie: bliżej nic nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: no co tak tylko chciałem zobaczyć przecież nic więcej :gwizdanie: bliżej nic nie ma ? no niewiem a znasz? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a laski sie kurwiły na parkiecie jak nie wiem :gwizdanie: chyba wiem gdzie będzie następna impreza :gwizdanie: no co tak tylko chciałem zobaczyć przecież nic więcej :gwizdanie: bliżej nic nie ma ? no niewiem a znasz? :gwizdanie: pszczyna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 pszczyna :gwizdanie: hehe no tak zapomniałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kędzior, a Ty czemu nie w robocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Siema po robocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kędzior, a Ty czemu nie w robocie ? zapodałem 2 dni urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Kędzior, a Ty czemu nie w robocie ? zapodałem 2 dni urlopu po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi