diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez taka na rehabilitacji poznalem fajna i na dodatek swojska babka :kox: chyba babe z nosa nie nie żywa kobitka
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez taka na rehabilitacji poznalem fajna i na dodatek swojska babka :kox: chyba babe z nosa nie nie żywa kobitka sa takie?
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez taka na rehabilitacji poznalem fajna i na dodatek swojska babka :kox: chyba babe z nosa Może byś chciał kozę z nosa :polew:
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tez taka na rehabilitacji poznalem fajna i na dodatek swojska babka :kox: chyba babe z nosa nie nie żywa kobitka sa takie? nooooo ta byla
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=26325 mały jest przec**j, widać, że pomimo małego wieku ma technike i umiejetnosci ale po ryju widać, że ma ADHD i jest j**nięty, powinni go prać od małego, a tak to już spokojny nie będzie
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=26325 mały jest przec**j, widać, że pomimo małego wieku ma technike i umiejetnosci ale po ryju widać, że ma ADHD i jest j**nięty, powinni go prać od małego, a tak to już spokojny nie będzie j**any nimi rzuca
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 napil bym sie browarka a nic niemam Podjedź po mnie i skoczymy na BP
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=26325 mały jest przec**j, widać, że pomimo małego wieku ma technike i umiejetnosci ale po ryju widać, że ma ADHD i jest j**nięty, powinni go prać od małego, a tak to już spokojny nie będzie bedzie z ciebie dobry tata ze mna by niemial szans [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________ napil bym sie browarka a nic niemam Podjedź po mnie i skoczymy na BP a masz 50zl na paliwo?
stanley Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 napil bym sie browarka a nic niemam gorzej jak baba stojąca rano przed szafą..... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a masz 50zl na paliwo? Za tyle to mi taksówkarz przniesie do domu
zib0l Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siemka aLL:), Krolu bedziesz moze 15marca na spocie w K-cach? bym podjechal i tak jak sie ugadywalismy na pelnego Vag-a w moim aucie, pozdr0
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=26325 mały jest przec**j, widać, że pomimo małego wieku ma technike i umiejetnosci ale po ryju widać, że ma ADHD i jest j**nięty, powinni go prać od małego, a tak to już spokojny nie będzie kozak
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 napil bym sie browarka a nic niemam gorzej jak baba stojąca rano przed szafą..... :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 napil bym sie browarka a nic niemam gorzej jak baba stojąca rano przed szafą..... :gwizdanie: bo nieprzyjade do ciebie jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:56_________________________________________________ siemka aLL:), Krolu bedziesz moze 15marca na spocie w K-cach? bym podjechal i tak jak sie ugadywalismy na pelnego Vag-a w moim aucie, pozdr0 krolu juz pewno zalal morde i ma KO (3redsy)
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 napil bym sie browarka a nic niemam gorzej jak baba stojąca rano przed szafą..... :gwizdanie: bo nieprzyjade do ciebie jutro :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:56_________________________________________________ siemka aLL:), Krolu bedziesz moze 15marca na spocie w K-cach? bym podjechal i tak jak sie ugadywalismy na pelnego Vag-a w moim aucie, pozdr0 krolu juz pewno zalal morde i ma KO (3redsy) spi piz*eczka [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 22:58_________________________________________________dobra ida spac bo smaki sie wkrecaja i jeszcze mnie rzuci na miasto [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 23:01_________________________________________________ narazie
zib0l Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 to ja o jakies popijawie niewiem:> :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 to ja o jakies popijawie niewiem:> :gwizdanie: nie no kazdy w domu wirtualnie sie spija
Kędzior Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobra ida spac bo smaki sie wkrecaja i jeszcze mnie rzuci na miasto mozesz mi podrzucic pare browarkow jak cie poniesie:P
Rekomendowane odpowiedzi