OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! zimno w h*j pizga wiater Gdzieś Ty q***wa jest! a przez bedzin i czeladz przejezdzalem :polew: Aaaaa... No to wszystko jasne! :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Coście tacy nudziarze!za***ista pogoda! zimno w h*j pizga wiater Gdzieś Ty q***wa jest! a przez bedzin i czeladz przejezdzalem :polew: Aaaaa... No to wszystko jasne! :polew: :decayed:
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Zrobiłem lekką poprawkę postu... heheh przyłapany :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Zrobiłem lekką poprawkę postu... na szczescie cie ubieglem chyba pojade umyc furmanke
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Zrobiłem lekką poprawkę postu... na szczescie cie ubieglem chyba pojade umyc furmanke Ja też miałem umyć ale nie było czasu. Umyłem za to quada po wyprawie.
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zapisuje sie na joge :kox: co chcesz się tego nauczyć
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zapisuje sie na joge :kox: co chcesz się tego nauczyć :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zapisuje sie na joge :kox: co chcesz się tego nauczyć ciulnij sie bym se popatrzyl jak cwicza dziewczeta :gwizdanie:
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zapisuje sie na joge :kox: co chcesz się tego nauczyć ciulnij sie bym se popatrzyl jak cwicza dziewczeta :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No i obiecane fotki z dzisiejszej wyprawy. Jakość taka sobie bo z telefonu. Tu tyle co wjechaliśmy na Pogorie. Lód już niec kruchy... Tu już delikatna wtopa. Na szczęście kumple mnie wyciągnęli. No i w międzyczasie - jakiś postój sobie zrobiliśmy.
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No i obiecane fotki z dzisiejszej wyprawy. Jakość taka sobie bo z telefonu. Tu tyle co wjechaliśmy na Pogorie. Lód już niec kruchy... Tu już delikatna wtopa. Na szczęście kumple mnie wyciągnęli. No i w międzyczasie - jakiś postój sobie zrobiliśmy. :good: :good:niezly kładzik noi 2 fota koks hehe dojebany kawalek
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No i obiecane fotki z dzisiejszej wyprawy. Jakość taka sobie bo z telefonu. Tu tyle co wjechaliśmy na Pogorie. Lód już niec kruchy... Tu już delikatna wtopa. Na szczęście kumple mnie wyciągnęli. No i w międzyczasie - jakiś postój sobie zrobiliśmy. :good: :good:niezly kładzik noi 2 fota koks hehe To jeszcze nie tak ostro jak czasem bywa. Dziś kumpel wpadł cały pod wodę ale nie było czasu robić fotek. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 To jeszcze nie tak ostro jak czasem bywa. Dziś kumpel wpadł cały pod wodę ale nie było czasu robić fotek. :gwizdanie: to gdzie wy jezdzicie?
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no i w końcu w domu.... i pyszny obiadek na stole
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no i w końcu w domu.... i pyszny obiadek na stole złoty kurczak vifona? [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________posty:8618 miron78 - 8619 Kędzior :cool1:
diman Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no i w końcu w domu.... i pyszny obiadek na stole złoty kurczak vifona? [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________posty:8618 miron78 - 8619 Kędzior :cool1: napinator
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no i w końcu w domu.... i pyszny obiadek na stole złoty kurczak vifona? [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________posty:8618 miron78 - 8619 Kędzior :cool1: napinator musi być cisnienie
OKO Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no i w końcu w domu.... i pyszny obiadek na stole złoty kurczak vifona? [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________posty:8618 miron78 - 8619 Kędzior :cool1: napinator musi być cisnienie co ty karwa fa piszesz sam z sobą napinaczu moderatorzy zbanujcie tego użytkownika [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 17:24_________________________________________________ :decayed: Abradab feat. Gutek-ciężko jest żyć lekko
Rekomendowane odpowiedzi