Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Lepsze to niż stalówki :gwizdanie: mnie sie one bardzo podobaja mialem takie w 1.8T [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:34_________________________________________________te drinki jakos szybko sie pije :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Idę na szybko na jakieś piwko. [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:48_________________________________________________ :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No to trzeba się coś napić American Pie leci na polsacie :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No to trzeba się coś napić American Pie leci na polsacie :polew: ogladam
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 No to trzeba się coś napić American Pie leci na polsacie :polew: ogladam Tyle razy już to widziałem a zawsze leje tak samo
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 a co to wszyscy już :beer1: Elvis pisałeś coś o oponach :gwizdanie: Nie masz jakiś letnich 16-stek na sprzedaż w dobrej cenie
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zimę mam kolegę co cos może skołować....FULDA najpewniej a ja mam jakieś 16" lato 205/55r16 nazwa jakaś nie znana mi ale chyba mięsiwa jest z 6mm dobrze się mi na nich jechało po zakupie jakieś 100km weź rzucanie kierą bez bicia - musiałbym je looknąć bo u teścia w garażu leżą i oddałbym jak coś zapewne w dobrej cenie...tym bardziej dla kolegi ze SPOTA[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 23:08_________________________________________________spokojnie mogę nawet jutro foty porobić jak coś i pw podesłać...
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zimę mam kolegę co cos może skołować....FULDA najpewniej a ja mam jakieś 16" lato 205/55r16 nazwa jakaś nie znana mi ale chyba mięsiwa jest z 6mm dobrze się mi na nich jechało po zakupie jakieś 100km weź rzucanie kierą bez bicia - musiałbym je looknąć bo u teścia w garażu leżą i oddałbym jak coś zapewne w dobrej cenie...tym bardziej dla kolegi ze SPOTA[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 23:08_________________________________________________spokojnie mogę nawet jutro foty porobić jak coś i pw podesłać... Na zimę mam za***iste Goodyearki No to fajnie jakby się coś znalazło
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no w garażu u teścia leżą ładnie sobie i czekają aż je wykąpie...i wystawię na allegro.pl jakbyś był chętny to bym nie wystawail.... jakby ktoś z SPOT'owiczów chciał zimę to też pisać pw póki mogę załatwić...
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no w garażu u teścia leżą ładnie sobie i czekają aż je wykąpie...i wystawię na allegro.pl jakbyś był chętny to bym nie wystawail.... jakby ktoś z SPOT'owiczów chciał zimę to też pisać pw póki mogę załatwić... Jak coś rzuć cenę na PW. Jak będzie dobra to bym mógł jutro jakoś albo kiedyś podjechać je zobaczyć
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 rzuć na pw nr komorki to Ci MMS wyślę...wraz z ceną... za komplecik i już[br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 23:23_________________________________________________nie ma sprawy z podjechaniem - jestem z Gisza nie masz za daleko...
Bulczas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 gibam w wyrko bo jutro trza charatac nie przepracuj się za bardzo
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 cool - temat opon aktualny ... miłej pracki jeśli taka może być ;(
stanley Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie rozumiem, jak mozna na drugi dzień po piciu, nic się nie napić
Gość elvis80 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ja nie rozumiem, jak mozna na drugi dzień po piciu, nic się nie napić człowiek nie wielbłąd ... pić musi
Rekomendowane odpowiedzi