diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta a bedziesz miał kompa, chciałbym tylko logi zrobić i sprawdzić ile dmucha bez kata :gwizdanie: dmuchać będzie tyle samo bo nie podniosłeś przecież wydajności turbiny tylko będzie miał lepszy oddech :kox:
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta a bedziesz miał kompa, chciałbym tylko logi zrobić i sprawdzić ile dmucha bez kata :gwizdanie: dmuchać będzie tyle samo bo nie podniosłeś przecież wydajności turbiny tylko będzie miał lepszy oddech :kox: no co Ty, w peaku pewnie więcej dmucha spotkało się dwóch rezaczy
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i myślę, że do wieczora nasz solenizant dojdzie do siebie i przyjedzie nas odwiedzić na spota może coś się na tą okazję :gwizdanie: ja mam cos juz przygotowane i bede dzis bez auta a bedziesz miał kompa, chciałbym tylko logi zrobić i sprawdzić ile dmucha bez kata :gwizdanie: dmuchać będzie tyle samo bo nie podniosłeś przecież wydajności turbiny tylko będzie miał lepszy oddech :kox: no co Ty, w peaku pewnie więcej dmucha spotkało się dwóch rezaczy :gwizdanie: :polew:
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 dzisiaj jakiś grill co? [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 12:13_________________________________________________no i może w końcu pod Go Sport :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Akjam Wszystkiego Najlepszego Byku !! :drunk: :drunk:
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jol Akjam ty staruszku najlepszego :decayed: :drunk:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 akjam też Ci życzę najlepszego co byś się na tym swoim kładzie nie rozjebał krolu wezmę dla Ciebie te głośniki a co Wy chcecie ten tego owego grill jest czy nie ma ? bo nie wiem czy jeść na mieście jaki mega obiad w postaci kebaba czy czekać do wieczorka na gryll
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 akjam też Ci życzę najlepszego co byś się na tym swoim kładzie nie rozjebał krolu wezmę dla Ciebie te głośniki a co Wy chcecie ten tego owego grill jest czy nie ma ? bo nie wiem czy jeść na mieście jaki mega obiad w postaci kebaba czy czekać do wieczorka na gryll jest grill, dzisiaj Ty wuszty obracasz :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przychodzi pijany mąż do domu i od progu krzyczy: - Przynieś miskę będę rzygał !!! Żona biegnie po miskę... - Wróć !!! Zesrałem się !!![br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u kelnera zgietego w ukłonach zamawia kawę. A gdy ją już dostaje kilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół. W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi - Kelner, ta kawa cuchnie brudnym c**jem! ...Ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc - Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę. . .[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________- Babciu, widziałaś gdzie moje tabletki? Miały napisane LSD. - pier**lić tabletki, widziałeś smoka w kuchni?
tolek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 AKJAM, wszystkiego najlepszego dobry pany ja chyba dzisiaj nie zdążę na spota, jadę zaraz do bielska po zaciski, tarcze, klocki i płyn i nie wiem jak długo tam zagoszczę... ale postaram się do was dzisiaj dotrzeć
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 akjam też Ci życzę najlepszego co byś się na tym swoim kładzie nie rozjebał krolu wezmę dla Ciebie te głośniki a co Wy chcecie ten tego owego grill jest czy nie ma ? bo nie wiem czy jeść na mieście jaki mega obiad w postaci kebaba czy czekać do wieczorka na gryll czekaj na gryla a i ten tego też będzie już Krolu o to zadba
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przychodzi pijany mąż do domu i od progu krzyczy: - Przynieś miskę będę rzygał !!! Żona biegnie po miskę... - Wróć !!! Zesrałem się !!![br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u kelnera zgietego w ukłonach zamawia kawę. A gdy ją już dostaje kilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół. W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi - Kelner, ta kawa cuchnie brudnym c**jem! ...Ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc - Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę. . .[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________- Babciu, widziałaś gdzie moje tabletki? Miały napisane LSD. - pieprzyć tabletki, widziałeś smoka w kuchni? ostatni najlepszy :polew:
diman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przychodzi pijany mąż do domu i od progu krzyczy: - Przynieś miskę będę rzygał !!! Żona biegnie po miskę... - Wróć !!! Zesrałem się !!![br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________Do eleganckiej restauracji wchodzi damulka, siada przy stoliku i u kelnera zgietego w ukłonach zamawia kawę. A gdy ją już dostaje kilkakrotnie podnosi do ust i krzywiąc się z niesmakiem opuszcza na dół. W końcu woła kelnera i zniesmaczona mówi - Kelner, ta kawa cuchnie brudnym c**jem! ...Ten podnosi filiżankę ze stolika, kilkakrotnie wącha i odstawia mówiąc - Pani będzie łaskawa wziąć filiżankę w drugą rękę. . .[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________- Babciu, widziałaś gdzie moje tabletki? Miały napisane LSD. - pieprzyć tabletki, widziałeś smoka w kuchni? ostatni najlepszy :polew: dla mnie pierwszy jest dojebany :kox:
Kanar Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 AKJAM wszystkiego naj i nowych pomysłów na rezanie
Bulczas Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Akjam wszystkiegp najlepszego Mnie chyba nie bedzie bo mam male rezanie i nie wiem czy sie wyrobie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Siema! Dzięx wszystkim za życzenia! Chyba powoli dochodzę do siebie to może wpadnę. Jeszcze jest chwila czasu to zobaczymy jak to będzie.
Rekomendowane odpowiedzi