Kędzior Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka Chętnie bym dołączył ale jutro jadę na Ostravkę... :gwizdanie: mozesz nas zabrac, niepogniewamy sie Weźmiesz swój wóz? moj na serwisie spoczywa ide w kime bajo
akjam Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 PS. Nie dzwoń do mnie po nocach, że byś gdzieś poszedł rządzić na miasto :gwizdanie: ok, sms mowisz wystarczy puścisz "biedoka" i będę wiedział, że za 15 min koło Spodka Chętnie bym dołączył ale jutro jadę na Ostravkę... :gwizdanie: mozesz nas zabrac, niepogniewamy sie Weźmiesz swój wóz? moj na serwisie spoczywa ide w kime bajo No to bajo!
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 07:41_________________________________________________coś na dziś Kaliber 44 - Gruby czarny kot
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Miszka "a ój mu w d*pę nawet 13 w piątek" dokładnie spadam coś porobić
akjam Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam?
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko
badboy Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko niech polki biorą przykład z otwartości czeskich kobiet haha
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko niech polki biorą przykład z otwartości czeskich kobiet haha nie wiem czy polki nie są lepsze :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 UWAGA !!! Jest już podział na domki Miejsca w domkach były wybierane drogą losowania I PROSZĘ o nie wysyłanie PW z prośbą typu "a mogę być w domku nr X" lub "czy mogę być w domku z AA bo nie bardzo chcę być z BB" wszyscy się przeca znamy to raz a dwa są to tylko dwa noclegi
Bulczas Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 UWAGA !!! Jest już podział na domki Miejsca w domkach były wybierane drogą losowania I PROSZĘ o nie wysyłanie PW z prośbą typu "a mogę być w domku nr X" lub "czy mogę być w domku z AA bo nie bardzo chcę być z BB" wszyscy się przeca znamy to raz a dwa są to tylko dwa noclegi Mogłeś chociaż jakoś parami rozdzielić
miron78 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 tak chyba będą wszyscy zadowoleni [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 14:54_________________________________________________Ja to zniosę na pewno
Bulczas Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 tak chyba będą wszyscy zadowoleni [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 14:54_________________________________________________Ja to zniosę na pewno Zebyś czasami nie żałował że masz same baby w pokoju. Mi tam na rękę
Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 po robocie Akjam Ostrava zwłaszcza po popersie
akjam Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko po robocie Akjam Ostrava zwłaszcza po popersie Już jestem prawie gotowy. Mamy 5 kartonów wódeczki, ..., ... na 14tu... :kox:
Rekomendowane odpowiedzi