Miszka82 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko po robocie Akjam Ostrava zwłaszcza po popersie Już jestem prawie gotowy. Mamy 5 kartonów wódeczki, ..., ... na 14tu... :kox: no to nawet nawet
akjam Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko po robocie Akjam Ostrava zwłaszcza po popersie Już jestem prawie gotowy. Mamy 5 kartonów wódeczki, ..., ... na 14tu... :kox: no to nawet nawet Kumpel ma hurtownie alkoholu więc ma tego dostatek... Ale boje się też tego zapasu!
Seski Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko po robocie Akjam Ostrava zwłaszcza po popersie Już jestem prawie gotowy. Mamy 5 kartonów wódeczki, ..., ... na 14tu... :kox: no to nawet nawet Kumpel ma hurtownie alkoholu więc ma tego dostatek... Ale boje się też tego zapasu! to już wiem kto zaopatruje Zator... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 co tam ? Luzik. Ostatnie przygotowania do wyjazdu i dziś będzie ostra jazda na Ostravce... Kawalerskie kumpla... :gwizdanie: A co tam? zaś picie i dupcenie za firko po robocie Akjam Ostrava zwłaszcza po popersie Już jestem prawie gotowy. Mamy 5 kartonów wódeczki, ..., ... na 14tu... :kox: no to nawet nawet Kumpel ma hurtownie alkoholu więc ma tego dostatek... Ale boje się też tego zapasu! to już wiem kto zaopatruje Zator... :gwizdanie: No spoko. Zapytam kumpla bo pewnie chętnie coś zarobi. :gwizdanie:
Seski Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 a my chętnie kupimy taniej... i wszyscy szczęśliwi...
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dobra. Lecę. Do... kiedyś tam. zachowaj cnote [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 19:07_________________________________________________ja spadam pobiegać
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 dobry wieczór bry [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 22:23_________________________________________________spokój dzisiaj
stanley Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 :gwizdanie: także tego przekonales mnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 14:02_________________________________________________psssyttt
miron78 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jest już prawdziwy podział domków - mam nadzieje że wszystkim będzie odpowiadał - jeżeli macie jakieś uwagi to pisać - jak będę mógł to pomogę - a jeżeli macie jakieś sugestie to najlepiej między sobą się dogadajcie a mi tylko napiszcie kogo gdzie mam przenieść
Rekomendowane odpowiedzi