krolu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( przecież to są części eksploatacyjne więc nie ma źle, gorzej jka by ci np. pompa wtryskowa padła
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( groszowe sprawy 400-600zł
Kanar Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no tak tylko że zawsze sie kończy w najmniej oczekiwanym momencie właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( groszowe sprawy 400-600zł właśnie..
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no tak tylko że zawsze sie kończy w najmniej oczekiwanym momencie właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( groszowe sprawy 400-600zł właśnie.. klocki musisz zrobić, pamiętaj, że moc będzie z Tobą
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( groszowe sprawy 400-600zł ciesz się, że tarcze tył masz dobre bo to by cię szarpło kolejne 400 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( groszowe sprawy 400-600zł ciesz się, że tarcze tył masz dobre bo to by cię szarpło kolejne 400 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a tam, tarcza Boscha 90zł x2 to jest 180zł, do tego łożyska za 60zł, czyli jedyne 240zł
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 właśnie byłem zrobić przegląd i: wahacze dolne tylne, gałka prawa i klocki z tyłu do wymiany.. to auto mnie do ruiny doprowadzi ;( groszowe sprawy 400-600zł raczej 600 [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 16:25_________________________________________________ a My z Tolkiem dzis do B-B cisniemy byle nie popołudniu i byle nie S1, fatalnie się jedzie nie ma tragedii jeżdżę tą trasą dzienne, np teraz z BB dojechałem w 23min w przeciwnym kierunku również spokój , ale wiadomo w SPS może przydławić i na wlocie do BB jest zwężka choć dziś tam korka nie widziałem [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 16:27_________________________________________________a tak w ogóle to
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Albo sie nie ma! no Miszka akurat nie ma audi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Albo sie nie ma! no Miszka akurat nie ma audi :gwizdanie: to może
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Albo sie nie ma! no Miszka akurat nie ma audi :gwizdanie: :naughty: Albo sie nie ma! no Miszka akurat nie ma audi :gwizdanie: to może
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Albo sie nie ma! no Miszka akurat nie ma audi :gwizdanie: btw coś koleżko ostatnio za bardzo cwaniakujesz
Kanar Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no właśnie potrzebowałbym jeszcze spinki do płyty pod silnikiem.. a żeby było śmieszniej to padły mi końcówki mocy we wzmacniaczu już na amen, no i jako że pada deszcz zaczynają umierać wycieraczki.. do tego dodajmy zjarany prawdopodobnie moduł komfortu to daje drobny obraz tego jak wdzięczny jest mój model BTW jak mam włączone światła i wyciągam kluczyk ze stacyjki to wcześniej miałem informacje dźwiękową a teraz nie mam - co jeszcze się zjarało?? No i czy da się vagiem sprawdzić ten moduł komfortu a jeśli tak to gdzie go szukać??
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no właśnie potrzebowałbym jeszcze spinki do płyty pod silnikiem.. a żeby było śmieszniej to padły mi końcówki mocy we wzmacniaczu już na amen, no i jako że pada deszcz zaczynają umierać wycieraczki.. do tego dodajmy zjarany prawdopodobnie moduł komfortu to daje drobny obraz tego jak wdzięczny jest mój model BTW jak mam włączone światła i wyciągam kluczyk ze stacyjki to wcześniej miałem informacje dźwiękową a teraz nie mam - co jeszcze się zjarało?? No i czy da się vagiem sprawdzić ten moduł komfortu a jeśli tak to gdzie go szukać?? sprzedaj to auto to beczka bez dna , chyba już z 10k w niego włożyłeś ( w części eksploatacyjne nie rezanie )
hubtychy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja w mojego na starcie wsadziłem jakieś 3k a same części eksploatacyjne.Został jeszcze tylko rozrząd.
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Co tu tak cicho pogoda barowa :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Co tu tak cicho pogoda barowa :gwizdanie: No właśnie! Spadam obejrzyć meczyk... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi